NOĆNI ŽIVOT

Josipa pretrpjela

moždani udar u 21. godini

KONCERTOM PRIKUPLJAJU NOVAC

Press materijal

Josipa Kralj više od godinu dana trpi posljedice moždanog udara. Sav prihod od koncerta Audio Therapy donirat će se njenoj obitelji

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 03.07.2012. 16:39h

Drugi po redu Audio Therapy održat će se u subotu, 07. srpnja s početkom u 21 sat, u skate parku Šupica, na Slavonskoj aveniji 3. Riječ je o koncertu humanitarnog karaktera koji će ovog puta okupiti više bendova kako bi se prikupilo više novaca za Josipu Kralj i njenu obitelj.

-.-Press materijal-.-- Josipa je imala peh i s 21 godinom doživjela je moždani udar. Više od godinu dana bori se za povratak u normalan život, a njena obitelj svakodnevno brine o njoj, ali i o medicinskim troškovima za terapije, vježbe, toplice, medicinsku njegu i slično. Želimo im pomoći barem s financijske strane - ispričao je Luka Nauković, jedan od organizatora.

Na pozornici u Šupici izredat će se bendovi Sane, Rokjor soksof, Muscle Triber of Danger And Excellence, Reflex Kid, Dryflood i Dosh Lee, a za ulaznicu je potrebno izdvojiti tek minimalnih deset kuna, no organizatori naglašavaju kako su veće donacije i više nego dobrodošle jer će se sav prihod od prodanih ulaznica i pića donirati Josipi Kralj.

Kako je nastala ideja za organizaciju "terapije glazbom"?

Kad je poznati biciklist iz Zagreba Goran Subotić Pimpf obolio od raka, njegov prijatelj odlučio je pomoći mu i pronaći način da sakupi novac koji bi mu pomagao u liječenju od te opake bolesti. Okupio je prijatelje dobre volje i organiziran je humanitarni koncert Audio Therapy u Šupici. 

- Predložio sam da se koncert održava kad god je nekome oko nas potrebna pomoć. Prvi Audio Therapy održao se 15. listopada prošle godine, a odazvalo se preko 600 ljudi. Svi su pozitivno reagirali, od zaštitara koji su na sve pazili potpuno besplatno, do doniranog pića, a i kafića u sklopu skate parka koji je dao 50 posto svoje zarade. Uzeli su tek toliko novaca koliko im je bilo potrebno za pokrivanje troškova. Skupili smo oko 30.000 kuna - objasnio je Nauković.

Organizatori i ovog puta pozivaju građane da im se pridruže u što većem broju. Garantiraju odličan provod uz dobru glazbu i još luđu ekipu, a pritom ćete, izdvojivši minimalno deset kuna, i pomoći onima kojima je to zaista potrebno.

KLJUČNI PODACI

  • KONCERTOM PRIKUPLJAJU NOVAC
  • Josipa pretrpjela moždani udar u 21. godini

Autor:

Sarah Srdar

03.07.2012.

16:39h


SCENA, NAJČITANIJE