Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Noćni život
KONCERTOM PRIKUPLJAJU NOVAC
Josipa pretrpjela moždani udar u 21. godini
Josipa Kralj više od godinu dana trpi posljedice moždanog udara. Sav prihod od koncerta Audio Therapy donirat će se njenoj obitelji
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 03.07.2012. 16:39h
Drugi po redu Audio Therapy održat će se u subotu, 07. srpnja s početkom u 21 sat, u skate parku Šupica, na Slavonskoj aveniji 3. Riječ je o koncertu humanitarnog karaktera koji će ovog puta okupiti više bendova kako bi se prikupilo više novaca za Josipu Kralj i njenu obitelj.

-.-Press materijal-.-
Photo Press materijal  
- Josipa je imala peh i s 21 godinom doživjela je moždani udar. Više od godinu dana bori se za povratak u normalan život, a njena obitelj svakodnevno brine o njoj, ali i o medicinskim troškovima za terapije, vježbe, toplice, medicinsku njegu i slično. Želimo im pomoći barem s financijske strane - ispričao je Luka Nauković, jedan od organizatora.

Na pozornici u Šupici izredat će se bendovi Sane, Rokjor soksof, Muscle Triber of Danger And Excellence, Reflex Kid, Dryflood i Dosh Lee, a za ulaznicu je potrebno izdvojiti tek minimalnih deset kuna, no organizatori naglašavaju kako su veće donacije i više nego dobrodošle jer će se sav prihod od prodanih ulaznica i pića donirati Josipi Kralj.

Kako je nastala ideja za organizaciju "terapije glazbom"?

Kad je poznati biciklist iz Zagreba Goran Subotić Pimpf obolio od raka, njegov prijatelj odlučio je pomoći mu i pronaći način da sakupi novac koji bi mu pomagao u liječenju od te opake bolesti. Okupio je prijatelje dobre volje i organiziran je humanitarni koncert Audio Therapy u Šupici. 

- Predložio sam da se koncert održava kad god je nekome oko nas potrebna pomoć. Prvi Audio Therapy održao se 15. listopada prošle godine, a odazvalo se preko 600 ljudi. Svi su pozitivno reagirali, od zaštitara koji su na sve pazili potpuno besplatno, do doniranog pića, a i kafića u sklopu skate parka koji je dao 50 posto svoje zarade. Uzeli su tek toliko novaca koliko im je bilo potrebno za pokrivanje troškova. Skupili smo oko 30.000 kuna - objasnio je Nauković.

Organizatori i ovog puta pozivaju građane da im se pridruže u što većem broju. Garantiraju odličan provod uz dobru glazbu i još luđu ekipu, a pritom ćete, izdvojivši minimalno deset kuna, i pomoći onima kojima je to zaista potrebno.
ključne riječi audio therapy, lucija kralj, luka nauković, skate park šupica, humanitarni koncert, goran subotić pimpf, dosh lee, sane
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...