ŽIVOT

Hermione de Paula u

Zagreb stiže s mračnom Lolitom

DREF FASHION WEEK

Press materijal

Hermione je najpoznatija po neobičnim cvjetnim printevima kojima kombinira englesku tradiciju s modernom definicijom feminizma

Tekst:: R.I.

Objavljeno: 30.04.2012. 15:46h

Hermione de Paula definitivno je ime koje ne smijemo zaobići kad pričamo o londonskoj modnoj sceni. Modno iskustvo stekla je radeći za najbolje, samu kremu visoke mode: Christian Diora, Alexandera McQueena, Johna Galliana i Gilesa. Stoga ne čudi da su joj na listi vjernih klijenata i najljepša žena svijeta Beyonce, te modna ikona Florence Welch.

Hermione je diplomirala na cijenjenom St. Martinsu u Londonu, vlastitu marku osnovala 2008. godine, a najpoznatija je po neobičnim cvjetnim printevima kojima kombinira englesku tradiciju s modernom definicijom feminizma.

''Opsjednutnost'' floralnim printevim osigurala joj je i konzultantsku ulogu u luksuznoj kući cipela Nicolas Kirkwood, a 2011. godine imala je i vlastitu liniju cipela unutar imena Kirkwood. Također, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ljetnih kimona za popularni ASOS.

Kolekcija s kojom dolazi u Zagreb, ''Marguerute's Menagerie'' priča priču o drugoj strani Hermione – mračnoj Loliti. Inspiraciju crpi iz nesvakidašnjih ženskih karaktera, a svaki komad kolekcije sadrži jedinstven touch  osobe koja je nosi. Nekonvencionalni cvjetni printevi u kombinaciji s egzotičnim pticama, ribama i majmunima pokazuju da u Hermioninom ništa nije onako kako se čini.

- Svaka kolekcija novi je izazov, a dolazak u novu zemlju i grad predstaviti je, još i veća odgovornost. Neizmjerno se veselim dolasku u Zagreb i predstavljanju hrvatskom tržištu. Taj dio Europe dio je mog plana širenja, pa je stoga i poziv na renomirani Fashion Week Zagreb bio logičan slijed događaja - rekla je sama dizajnerica.

KLJUČNI PODACI

  • DREF FASHION WEEK
  • Hermione de Paula u Zagreb stiže s mračnom Lolitom

Tekst:

R.I.

30.04.2012.

15:46h


SCENA, NAJČITANIJE