Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Život
DREF FASHION WEEK
Hermione de Paula u Zagreb stiže s mračnom Lolitom
Hermione je najpoznatija po neobičnim cvjetnim printevima kojima kombinira englesku tradiciju s modernom definicijom feminizma
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Tekst: R.I.
Objavljeno: 30.04.2012. 15:46h

Hermione de Paula definitivno je ime koje ne smijemo zaobići kad pričamo o londonskoj modnoj sceni. Modno iskustvo stekla je radeći za najbolje, samu kremu visoke mode: Christian Diora, Alexandera McQueena, Johna Galliana i Gilesa. Stoga ne čudi da su joj na listi vjernih klijenata i najljepša žena svijeta Beyonce, te modna ikona Florence Welch.

Hermione je diplomirala na cijenjenom St. Martinsu u Londonu, vlastitu marku osnovala 2008. godine, a najpoznatija je po neobičnim cvjetnim printevima kojima kombinira englesku tradiciju s modernom definicijom feminizma.

''Opsjednutnost'' floralnim printevim osigurala joj je i konzultantsku ulogu u luksuznoj kući cipela Nicolas Kirkwood, a 2011. godine imala je i vlastitu liniju cipela unutar imena Kirkwood. Također, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ljetnih kimona za popularni ASOS.

Kolekcija s kojom dolazi u Zagreb, ''Marguerute's Menagerie'' priča priču o drugoj strani Hermione – mračnoj Loliti. Inspiraciju crpi iz nesvakidašnjih ženskih karaktera, a svaki komad kolekcije sadrži jedinstven touch  osobe koja je nosi. Nekonvencionalni cvjetni printevi u kombinaciji s egzotičnim pticama, ribama i majmunima pokazuju da u Hermioninom ništa nije onako kako se čini.

- Svaka kolekcija novi je izazov, a dolazak u novu zemlju i grad predstaviti je, još i veća odgovornost. Neizmjerno se veselim dolasku u Zagreb i predstavljanju hrvatskom tržištu. Taj dio Europe dio je mog plana širenja, pa je stoga i poziv na renomirani Fashion Week Zagreb bio logičan slijed događaja - rekla je sama dizajnerica.

ključne riječi Hermione de Paula, Christian Dior, Alexander McQueen, John Galliano, Beyonce, Florence Welch,
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...