Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
DEČKI U LEŽERNOM IZDANJU
FOTO Cibonaš Rozić opuštao se na špici prije tekme
Kao i svakog vikenda, dečki su se odlučili za ležerne kombinacije, u kojima su uglavnom prevladavale traperice u plavoj ili crnoj boji
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Tekst: G.B.
Objavljeno: 15.04.2012. 15:49h

Varljivo vrijeme nije spriječilo ni pripadnike snažnijeg spola da se prošeću zagrebačkom špicom. Kao i svakog vikenda dosada, dečki su se odlučili za ležerne kombinacije. Oni zimozgrozniji su se se odlučili za tople jakne, dok je drugima bio dovoljan gornji dio trenirke ili džemper.

Na špici smo zatekli i košarkaša KK Cibona Marina Rozića, kojemu je očito godio boravak na špici jer je na utakmici protiv Svjetlosti iz Slavonskog Broda bio drugi najbolji strijelac svoje momčadi.

Neki si se špicom šetali u društvu svojih ljepših polovica, neki su s dečkima ispijajući kave ili piva komentirali rezultate utakmica, dok su neki odlučili iskoristiti slobodan dan kako bi kupili neki novi komad odjeće ili nešto za svoje hobije. U svakom slučaju, nikom nije bilo dosadno.

>>>FOTOGALERIJU SA ŠPICE POGLEDAJTE OVDJE<<<

 

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ZAGREBAČKA ŠPICA, DEČKI, CVJETNI TRG
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...