Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
ZAGREBAČKA ŠPICA
FOTO: Zgodni dečki bez srama nose šešire na špici
Živa u termometru popela se visoko iznad 30 stupnjeva Celzijevih, no dečki su vrućini doskočili laganom odjećom i dobrim naočalama
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 01.07.2012. 12:11h

Iako se savjetuje da se u vremenu od 10 do 17 sati drži hlada i ne izlazi iz kuće ako ne mora, nitko čini se ne može zaustaviti Zagrepčane da ostanu vikendom kod kuće i propuste uobičajenu kavicu na zagrebačkoj špici.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Živa u termometru popela se visoko iznad 30 stupnjeva Celzijevih, no dečki su vrućini doskočili laganom odjećom, šorcevima sa zanimljivim printom i vrlo zanimljivim majicama.

Naravno, malo tko je na ulicu izašao bez sunčanih naočala jer one u ovo doba godine definitivno nisu tek modni dodatak, nego neizostavna pomoć u borbi protiv sunčevih zraka.

Sve češće to su i vrlo popularni šeširići koje tek poneki hrabri mladić stavi na glavu za šetnju gradom.

No, sudeći prema tome da nam slijede još topliji dani, vrlo je moguće da će i šeširi postati neizostavni komad na zagrebačkim ulicama.

Sve u svemu, moramo zaključiti kako dečki itekako paze kako će se pojaviti na najvažnijem mjestu vikendom, zagrebačkom Cvjetnom trgu i okolnim ulicama, gdje znaju da ih vrebaju fotoaparati i da je vrlo važno kako izgledaju.

No, definitivno smo zaključili da im to ne smeta jer se neki iz vikenda u vikend pojavljuju pred našom fotografkinjom u sve smjelijim kominacijama.


KOGA SMO ZATEKLI OVE SUBOTE NA ŠPICI POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI

ključne riječi dečki, špica, muška špica, šeširići, šeširi, sunčane naočale, cvjetni trg, bogovićeva
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...