ZAGREBAČKA ŠPICA

FOTO: Zgodni dečki

bez srama nose šešire na špici

ZAGREBAČKA ŠPICA

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Živa u termometru popela se visoko iznad 30 stupnjeva Celzijevih, no dečki su vrućini doskočili laganom odjećom i dobrim naočalama

Autor: R.I.

Objavljeno: 01.07.2012. 12:11h

Iako se savjetuje da se u vremenu od 10 do 17 sati drži hlada i ne izlazi iz kuće ako ne mora, nitko čini se ne može zaustaviti Zagrepčane da ostanu vikendom kod kuće i propuste uobičajenu kavicu na zagrebačkoj špici.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Živa u termometru popela se visoko iznad 30 stupnjeva Celzijevih, no dečki su vrućini doskočili laganom odjećom, šorcevima sa zanimljivim printom i vrlo zanimljivim majicama.

Naravno, malo tko je na ulicu izašao bez sunčanih naočala jer one u ovo doba godine definitivno nisu tek modni dodatak, nego neizostavna pomoć u borbi protiv sunčevih zraka.

Sve češće to su i vrlo popularni šeširići koje tek poneki hrabri mladić stavi na glavu za šetnju gradom.

No, sudeći prema tome da nam slijede još topliji dani, vrlo je moguće da će i šeširi postati neizostavni komad na zagrebačkim ulicama.

Sve u svemu, moramo zaključiti kako dečki itekako paze kako će se pojaviti na najvažnijem mjestu vikendom, zagrebačkom Cvjetnom trgu i okolnim ulicama, gdje znaju da ih vrebaju fotoaparati i da je vrlo važno kako izgledaju.

No, definitivno smo zaključili da im to ne smeta jer se neki iz vikenda u vikend pojavljuju pred našom fotografkinjom u sve smjelijim kominacijama.


KOGA SMO ZATEKLI OVE SUBOTE NA ŠPICI POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI

KLJUČNI PODACI

  • ZAGREBAČKA ŠPICA
  • FOTO: Zgodni dečki bez srama nose šešire na špici

Autor:

R.I.

01.07.2012.

12:11h


SCENA, NAJČITANIJE