ZAGREBAČKA ŠPICA

FOTO: Zgodne cure dozivaju

ljeto kratkim hlačicama

MORNARSKA ŠPICA

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Većina djevojaka je imala barem jedan plavi komad odjeće na sebi s mornarskim uzorkom kao podsjetnik na more do odlaska na ljetovanje

Autor:: R.I.

Objavljeno: 10.06.2012. 15:23h

Iako je vrijeme bilo ćudljivo i izmjenjivala su se sunčana i kišna razdoblja, djevojke nisu propustile prošetati špicom i popiti kavu u omiljenom kafiću.

Ljeto je sve bliže, no ako je suditi po temperaturama, ono je već stiglo pa u skladu s tim minica i vrućih hlačica nije manjkalo. Kao podsjetnik na more i ljetnu uživanciju, većina špicerica se odlučila na mornarsko plavu boju majica.

Sunčane naočale su kao i svakog dana obavezan modni dodatak, a što su šarenije i veće to bolje.  Iako se djevojkama na špici često prigovara da slijepo prate modne trendove i da nemaju svoj stil odijevanja, ove fotografije nas uvjeravaju u suprotno.

Neobični detalji poput fora remena, mašne u kosi ili pak šešira podižu svaku kombinaciju i djevojkama daju onaj jedinstven izgled.  Neke djevojke ipak još uvijek se ne mogu odreći čizama, čak ni na visokim temperaturama.

Većina djevojaka ipak ostaje vjerna trapericama i sakoima u veselim bojama, a nerijetko ih kombiniraju s balerinkama u istoj boji.

>>> POGLEDAJTE ZGODNE DJEVOJKE U LJETNIM KOBINACIJAMA U FOTOGALERIJI

KLJUČNI PODACI

  • MORNARSKA ŠPICA
  • FOTO: Zgodne cure dozivaju ljeto kratkim hlačicama

Autor:

R.I.

10.06.2012.

15:23h


SCENA, NAJČITANIJE