Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
MORNARSKA ŠPICA
FOTO: Zgodne cure dozivaju ljeto kratkim hlačicama
Većina djevojaka je imala barem jedan plavi komad odjeće na sebi s mornarskim uzorkom kao podsjetnik na more do odlaska na ljetovanje
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 10.06.2012. 15:23h

Iako je vrijeme bilo ćudljivo i izmjenjivala su se sunčana i kišna razdoblja, djevojke nisu propustile prošetati špicom i popiti kavu u omiljenom kafiću.

Ljeto je sve bliže, no ako je suditi po temperaturama, ono je već stiglo pa u skladu s tim minica i vrućih hlačica nije manjkalo. Kao podsjetnik na more i ljetnu uživanciju, većina špicerica se odlučila na mornarsko plavu boju majica.

Sunčane naočale su kao i svakog dana obavezan modni dodatak, a što su šarenije i veće to bolje.  Iako se djevojkama na špici često prigovara da slijepo prate modne trendove i da nemaju svoj stil odijevanja, ove fotografije nas uvjeravaju u suprotno.

Neobični detalji poput fora remena, mašne u kosi ili pak šešira podižu svaku kombinaciju i djevojkama daju onaj jedinstven izgled.  Neke djevojke ipak još uvijek se ne mogu odreći čizama, čak ni na visokim temperaturama.

Većina djevojaka ipak ostaje vjerna trapericama i sakoima u veselim bojama, a nerijetko ih kombiniraju s balerinkama u istoj boji.

>>> POGLEDAJTE ZGODNE DJEVOJKE U LJETNIM KOBINACIJAMA U FOTOGALERIJI

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi špica, cure, djevojke, zagrebačka špica, scena, cvjetni
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...