POZNATI

FOTO: Suzy Josipović

pokazala što mama zna

PROMOCIJA KUHARICE

Zvonimira Ivanišević/Zagrebancija.com

Dvije godine sam radila na svojoj kuharici, volim kuhati, u kuhanje unosim igru, to je moja strast, ljubav i opuštanje, rekla je Suzy

Autor: Carla De Pol

Objavljeno: 14.12.2011. 11:12h

Promocija kuharice 'Mama zna' Suzy Josipović Redžepagić, održala se u srijedu u restoranu Fellini. Promociju je vodio Tarik Filipović, a samu kuharicu predstavio Radovan Marčić.

-.-Zvonimira Ivanišević/Zagrebancija.com-.-Uz autoricu, svoje delicije predstavile su i njezine prijateljice i mnoge poznate osobe poput Leonarde Boban, Lejle Filipović, Vanje Mamić i Sanje Doležal.

U kuharicu je uloženo mnogo truda, naime kako doznajemo, Suzy Josipović Redžepagić je u suradnji s Radovan Marčićem mjesecima radila na usavršavanju kako same kuharice, tako i recepata. Radovan Marčić ispričao je što su htjeli postići i kakve recepte kuharica sadrži.

- Urednik sam kuharice, radio sam na njoj šest mjeseci, sve sam to skuhao, surađivao s autoricom na jeziku, izgledu, stilu i sadržaju. Kuharica je vrlo dobra, opširna i utilitarna, dakle ono što je najbitnije, da ne služi samo kao ukras na regalu već da služi pri kuhanju. U kuharici se mogu pronaći od nekih vrlo zahtjevnih recepata, do onih vrlo jednostavnih poput pire krumpira, što bi se začudili, mnogi ljudi ne znaju pravilno skuhati – rekao nam je gastrokritičar.

Autorica Suzy Josipović Redžepagić otkrila nam je što čini ovu kuharicu drukčijom te koliko rada i truda je uložila u cjelokupan proces.

- Dvije godine sam radila na svojoj kuharici, jednostavno volim kuhat, slano i slatko podjednako. U kuhanje unosim igru, to je moja strast, ljubav i opuštanje. U kuharici se nalazi 500 recepata. Recepti su moji, moje mame, mojih baka pa čak ima nekoliko recepata od mojih prijateljica. To je zagrebačka kuhinja, ima puno recepata koji su bosanski, austrijski i talijanski , ali mi kao grad Zagreb imamo sve te recepte i kuhamo po njima. Naša gastronomija je vrlo bogata i raznovrsna – naglasila je Suzy.

FOTOGRAFIJE S PROMOCIJE POGLEDAJTE OVDJE

KLJUČNI PODACI

  • PROMOCIJA KUHARICE
  • FOTO: Suzy Josipović pokazala što mama zna

Autor:

Carla De Pol

14.12.2011.

11:12h


SCENA, NAJČITANIJE