ZAGREBAČKA ŠPICA

FOTO: Špicerice uz

kavu obavile blagdansku kupnju

PROŠETALE I KUĆNE LJUBIMCE

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Zbog blagdana, špicerice su obavile posljednju kupnju prije nego što trgovine u centru Zagreba zatvore svoja vrata do utorka

Autor:: R.I.

Objavljeno: 08.04.2012. 15:13h

Iako je u subotu vrijeme bilo promjenjivo, a puhao je i vjetar, špicerice nisu propustile priliku za šetnju po Cvjetnom trgu. Odjevene u tople, proljetne boje uživale su u društvu svojih boljih polovica i prijateljica.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Zbog blagdana, bilo je nužno obaviti i posljednju kupnju prije nego što trgovine u centru Zagreba zatvore svoja vrata do utorka. Uskršnji ukrasi, boje za jaja i cvijeće prodavali su se na svakom koraku. Šarenilo boja, grane i pisanice preplavile su Trg bana Jelačića, Gajevu i Bogovićevu ulicu te Cvjetni trg.

Posljednji dan korizme mnogi su jedva dočekali kako bi izašli van i u društvu prijatelja dočekali Uskrs. Drugi su, pak, odlučili ipak ostati kod kuće kako bi s obitelji, što svečanije, blagovali posvećeni uskršnji doručak.

Špicerice su tako odlučile kupiti i pokoji komad odjeće, no i njihove dnevne kombinacije pokazale su, još jednom, kako Zagrepčanke prate modne trendove.

Osim odjeće, špicerice su pokazale kako su i četveronožni kućni ljubimci u trendu, a pogotovo ako ih dovezete na biciklu. Naime, nerijetki prizor ovih proljetnih dana u gradu su maltezeri i ostale male pasmine u košarama. Iako mnogi smatraju kako je to potencijalna opasnost i za vozače bicikala i za životinje, špicericama to, izgleda, ne predstavlja problem. 

>>> FOTOGALERIJU BLAGDANSKE SUBOTNJE ŠPICE POGLEDAJTE OVDJE<<<

KLJUČNI PODACI

  • PROŠETALE I KUĆNE LJUBIMCE
  • FOTO: Špicerice uz kavu obavile blagdansku kupnju

Autor:

R.I.

08.04.2012.

15:13h


SCENA, NAJČITANIJE