Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
PROŠETALE I KUĆNE LJUBIMCE
FOTO: Špicerice uz kavu obavile blagdansku kupnju
Zbog blagdana, špicerice su obavile posljednju kupnju prije nego što trgovine u centru Zagreba zatvore svoja vrata do utorka
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 08.04.2012. 15:13h

Iako je u subotu vrijeme bilo promjenjivo, a puhao je i vjetar, špicerice nisu propustile priliku za šetnju po Cvjetnom trgu. Odjevene u tople, proljetne boje uživale su u društvu svojih boljih polovica i prijateljica.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Zbog blagdana, bilo je nužno obaviti i posljednju kupnju prije nego što trgovine u centru Zagreba zatvore svoja vrata do utorka. Uskršnji ukrasi, boje za jaja i cvijeće prodavali su se na svakom koraku. Šarenilo boja, grane i pisanice preplavile su Trg bana Jelačića, Gajevu i Bogovićevu ulicu te Cvjetni trg.

Posljednji dan korizme mnogi su jedva dočekali kako bi izašli van i u društvu prijatelja dočekali Uskrs. Drugi su, pak, odlučili ipak ostati kod kuće kako bi s obitelji, što svečanije, blagovali posvećeni uskršnji doručak.

Špicerice su tako odlučile kupiti i pokoji komad odjeće, no i njihove dnevne kombinacije pokazale su, još jednom, kako Zagrepčanke prate modne trendove.

Osim odjeće, špicerice su pokazale kako su i četveronožni kućni ljubimci u trendu, a pogotovo ako ih dovezete na biciklu. Naime, nerijetki prizor ovih proljetnih dana u gradu su maltezeri i ostale male pasmine u košarama. Iako mnogi smatraju kako je to potencijalna opasnost i za vozače bicikala i za životinje, špicericama to, izgleda, ne predstavlja problem. 

>>> FOTOGALERIJU BLAGDANSKE SUBOTNJE ŠPICE POGLEDAJTE OVDJE<<<

ključne riječi špica, blagdani, uskrs, kupnja, kava, cvjetni trg, trg bana jelačića, bogovićeva, gajeva ulica, moda, pisanice, cvijeće
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...