NOĆNI ŽIVOT

FOTO: Prekrasna Monika

Mamić tulumarila u Mansionu

PREDSTAVLJANJE UMAGINATIONA

Goran Perešin

U vrhunskoj zabavi uživale su i brojne ljepotice poput bivše manekenke Kristine Bradač, TV lica Nikoline Pišek i Martine Podgorski

Tekst:: R.I.

Objavljeno: 30.04.2012. 10:20h

Ljetni glazbeni spektakl Umagination predstavljen je u klubu Mansion, a stotine gostiju strpljivo su čekale na početak glazbenog druženja.

-.-Goran Perešin-.-Umagination je Zagrebu predstavio program koji će se u Umagu održati od 1. do 3. lipnja 2012, tijekom kojih će se održati vrhunska glazbena gostovanja vodećih DJ zvijezda današnjice poput Axwella, Deniza Koyua i njemačke glazbene atrakcije ENVY MY MUSIC.

U vrhunskoj zabavi uživale su i brojne ljepotice poput bivše manekenke Kristine Bradač, TV lica Nikoline Pišek, Martine Podgorski i Monike Mamić, radijske voditeljice Ivane Mišerić, modnog gurua Borisa Banovića, plivača Alexeja Puninskog i mnogi drugi.

Zagrebački klub Mansion već idućeg petka očekuje gostovanje DJ zvijezde nove generacije Thomasa Golda koji je u samo četiri godine postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednje dvije godine Thomas Gold je prepoznat u svijetu glazbe zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima popu onog Delirium Silence, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima poput Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu, i dr. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih. U Mansion se vraća slijedom brojnih zahtjeva Thomasovih hrvatskih obožavatelja.

>>>FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE<<<

KLJUČNI PODACI

  • PREDSTAVLJANJE UMAGINATIONA
  • FOTO: Prekrasna Monika Mamić tulumarila u Mansionu

Tekst:

R.I.

30.04.2012.

10:20h


SCENA, NAJČITANIJE