POZNATI

FOTO: Poznati donirali

haljine za SOS dječje selo

ZA MATURANTICE

Humanitarna akcija „Haljina sa srcem“ usmjerena je prema mladim djevojkama, prije svega maturanticama iz SOS Zajednice mladih

Autor: R.I.

Objavljeno: 12.05.2012. 11:51h

U sklopu Dreft Fashion Week-a Zagreb, Always je organizirao humanitarnu akciju prikupljanja dizajnerskih haljina pod nazivom „Haljina sa srcem“. U petak, drugog dana Dreft Fashion Weeka Zagreb, na Always corneru, akciju je javnosti predstavila Alwaysova ambasadorica Iva Šulentić, koja je i sama donirala jednu svoju haljinu.

-.--.-Haljine su namijenjene djevojkama iz SOS Zajednice mladih koja djeluje u sklopu SOS Dječjeg sela Hrvatska, a u ovu humanitarnu akciju uključili su se svi domaći modni dizajneri, sudionici Dreft Fashion Weeka,  te osobe iz javnog života koji su donirali svoje haljine, a među njima su i Leonarda Boban, Vanja Mamić, Tatjana Ivanišević, Alma Premerl Zoko, Lejla Filipović te Marijana Batinić.

Potpora mladim ženama

Humanitarna akcija „Haljina sa srcem“ usmjerena je prema mladim djevojkama, prije svega maturanticama iz SOS Zajednice mladih, kako bi na najbolji mogući način zablistale na svojim maturalnim zabavama. Uspomena na maturalnu zabavu i haljinu u kojoj je zablistala te večeri jedna je od najposebnijih sjećanja u životu svake žene, stoga Always svim maturanticama iz SOS Zajednice mladih želi omogućiti najljepše uspomene na jedan od najglamuroznijih trenutaka u njihovim životima – doniranjem prekrasne maturalne haljine.

Ovom humanitarnom akcijom Always nastavlja podupirati mlade žene u njima najvažnijim životnim trenucima te je nastavak prošlogodišnje akcije kada je u sklopu projekta Always stipendija stipendirao Kristinu Begić i Sanju Sršu koje nastavlja pratiti kroz svih pet godina njihovog školovanja.

Osim potpore djevojkama i ženama kroz humanitarno djelovanje, Always nastavlja biti njihov partner i u svakodnevnom životu pružajući im veći osjećaj udobnosti i zaštite. Novi Always Ultra odlikuje se udobnijim gornjim slojem, dermatološki je testiran i nježniji je prema koži. 50% smanjena dodirna površina između uloška i kože doprinosi manjem osjećaju ljepljivosti, uz 50% više upijajućeg volumena za veći osjećaj suhoće.

 

>>> POZNATE I NJIHOVE HALJINE POGLEDAJTE OVDJE

KLJUČNI PODACI

  • ZA MATURANTICE
  • FOTO: Poznati donirali haljine za SOS dječje selo

Autor:

R.I.

12.05.2012.

11:51h


SCENA, NAJČITANIJE