Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Poznati
POZNATI NA CVJETNOM TRGU
FOTO: Modni mačak na špici u poderanim trapericama
Modni mačak i Korana Gvozdić samo su neki od poznatih koji su subotu proveli na špici. Neki su žurili, a neki ispijali kave
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak
Objavljeno: 29.04.2012. 15:40h

U subotu su zagrebačkom špicom prošetale i neke poznate face. Iako je nekima od njih ta subota radna, pa su špicom samo protrčali razgovarajući na mobitel, drugi su pak ležerno ispijali kave u društvu prijatelja.

Maro Srezović jedan je od rijetkih frajera koji je na Cvjetni trg došao u japankama i pritom se dovezao na biciklu. Pošto je imao vremena, pozirao je našoj fotografkinji.

Glumica Mila Elegović Balić u grad je došla obaviti kupnju. U ruci je nosila cvijet, a je li ga kupila sama ili je dar od obožavatelja, ne znamo.

Marko Grubnić poznatiji kao Modni mačak, špicom je samo projurio. U društvu prijateljice, žurio je na zakazani dogovor. Usput je pokušao uloviti malo sunca u trapericama koje su više otkrivale, nego skrivale.

Na špici smo sreli i Koranu Gvozdić, a fotogaleriju poznatih na špici pogledajte OVDJE.

ključne riječi špica, poznati, maro srezović, modni mačak, marko grubnić, korana gvozdić, mila elegović balić
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...