ŽIVOT

FOTO: Elfsi nude

odmor s muzom Jelenom Rozgom

KOLEKCIJA HOLIDAYS

Mladen Šarić

Upravo u sveopćoj zaluđenosti Jeleninom pojavom i glazbom ELFSi donose neku novu Jelenu, zavodljivu i sramežljivu istovremeno

Autor: R.I.

Objavljeno: 02.05.2012. 11:15h

Kako ostati vjeran svom prepoznatljivom modnom rukopisu a opet biti istovremeno progresivan i suvremen izgleda da baš svaki put uspijeva modnom dvojcu ELFS. Nakon što su svoju recentnu kolekciju prikazali na pisti ovosezonskog Cro A Porter, kolekcija pod nazivom Holidays dobila je i svoj vizualni identitet i snimaju modnu kampanju u kojoj je i ovaj put zablistala njihova muza glazbenica Jelena Rozga. Upravo Jelena kao predvodnica ELFS generacije i ovaj put pokazuje kako ELFSi najbolje znaju što žene žele i vole.

-.-Mladen Šarić-.-Vođeni idejom jednostavnosti i nosivosti ELFS svoju inspiraciju pronalaze u svojoj muzi, glazbenici Jeleni Rozgu i njenoj pojavi i utjecaju na današnje društvo. Upravo u sveopćoj zaluđenosti Jeleninom pojavom i glazbom ELFSi donose neku novu Jelenu, zavodljivu i sramežljivu istovremeno, i kroz svoju odjeću uvijek uspijevaju redefinirati njen izgled i stvaraju prave modne Jelenine sljedbenice.

Haljina je bila i ostala njihov glavni simbol ženstvenosti, tako i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s brojnim i raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim ELFS logotipovima. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru dizajniraju ''must have'' haljine sezone prikladne kako za dan tako i za noć. Haljine naglašene grafike apsolutne su kraljice ljeta bez kojih neće ljetovati nijedna trendseterica. Sve što vam od odjeće treba za vaš savršeni odmor nalazi se u ELFS Holidays kolekciji.

Koloristički dizajneri ostaju vjerni šarenom spektru boja dok se posebno ističu boja lososa, peperminta, bež, bijela koja će zasigurno laskati vašem ljetnom tenu.

Osim hit haljina ljeta kolekciju prati i linija svećenih haljina od čipke s zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Holidays kolekcija upotpunjena je bazičnim komadima poput prozračnih tunika, kratkih minica, trenerki i T-shirtima ocrtanim šarenim graficizmom. Cijeli look zaokružen je i asesoarom, torbama, a novost su i sunčane naočale sa istaknutim ELFS logom.

Kao i svaki put dizajneri su osmislili i zanimljive muške T-shirt s printom fotoaparata, hrvatskih simbola i popularne pepsi kako bi zadovoljno prošetali na odmoru svoj najdraži dodatak, svoju snažniju polovicu.

Poslovna i modna filozofija ELFSa uvijek je bila ista, osluškivati želje i potrebe svojih kupaca i stvarati modu koja živi na ulici, zabavama i svim prilikama.

FOTOGRAFIJE HOLIDAYS KOLEKCIJE POGLEDAJTE OVDJE

KLJUČNI PODACI

  • KOLEKCIJA HOLIDAYS
  • FOTO: Elfsi nude odmor s muzom Jelenom Rozgom

Autor:

R.I.

02.05.2012.

11:15h


SCENA, NAJČITANIJE