ZAGREBAČKA ŠPICA

FOTO: Djevojke u ljetnim

haljinama preplavile grad

IZ ČIZAMA USKOČILE U SANDALE

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Zagrebačka je špica, zbog pravog ljetnog dana, vrvila prolaznicima sve do kasnog popodneva. Špicerice su u gradu pile kavu, ali i ručale

Autor: R.I.

Objavljeno: 29.04.2012. 13:30h

Pravi ljetni dan, špicerice kao da su jedva dočekale. Iz svojih ormara izvadile su ljetne haljinice i sandale te prošetale Cvjetnim trgom.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Kao i svake subote, pokazale su kako prate modne trendove. Osim haljina, mnoge su odjenule duge i nešto kraće suknje, šorceve i traperice živih boja.

Neizostavni modni detalj, sunčane naočale, ponovno su se nosile u svim oblicima i bojama.

Zbog žive u termometru koja je skočila i preko 25 stupnjeva, špica je bila prepuna Zagrepčana i turista pune duže. Mnogi su odlučili nešto i prizalogajiti i uživati na suncu sve do kasnog poslijepodneva kad su se povukli svojim kućama kako bi se pripremili za večernji izlazak.

Kao i na špici koja vrvi ljudima, i zagrebački su klubovi subotom navečer dupkom puni. Tim više što cure sad mogu plesati u laganim haljinicama i kratkim suknjama. 

Sudeći prema sve toplijim danima, ljeto nam se opasno približava, a samim time i sniženja. Zagrebačke će trgovine špicerice zasigurno opustošiti brzinom svjetlosti kako bi sa subotnje špice upravo jedna od njih ponijela titulu najbolje odjevene.

>>> ŠPICERICE NA UŽARENOM ZAGREBAČKOM ASFALTU POGLEDAJTE OVDJE <<

KLJUČNI PODACI

  • IZ ČIZAMA USKOČILE U SANDALE
  • FOTO: Djevojke u ljetnim haljinama preplavile grad

Autor:

R.I.

29.04.2012.

13:30h


SCENA, NAJČITANIJE