Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
IZ ČIZAMA USKOČILE U SANDALE
FOTO: Djevojke u ljetnim haljinama preplavile grad
Zagrebačka je špica, zbog pravog ljetnog dana, vrvila prolaznicima sve do kasnog popodneva. Špicerice su u gradu pile kavu, ali i ručale
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 29.04.2012. 13:30h
Pravi ljetni dan, špicerice kao da su jedva dočekale. Iz svojih ormara izvadile su ljetne haljinice i sandale te prošetale Cvjetnim trgom.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
Kao i svake subote, pokazale su kako prate modne trendove. Osim haljina, mnoge su odjenule duge i nešto kraće suknje, šorceve i traperice živih boja.

Neizostavni modni detalj, sunčane naočale, ponovno su se nosile u svim oblicima i bojama.

Zbog žive u termometru koja je skočila i preko 25 stupnjeva, špica je bila prepuna Zagrepčana i turista pune duže. Mnogi su odlučili nešto i prizalogajiti i uživati na suncu sve do kasnog poslijepodneva kad su se povukli svojim kućama kako bi se pripremili za večernji izlazak.

Kao i na špici koja vrvi ljudima, i zagrebački su klubovi subotom navečer dupkom puni. Tim više što cure sad mogu plesati u laganim haljinicama i kratkim suknjama. 

Sudeći prema sve toplijim danima, ljeto nam se opasno približava, a samim time i sniženja. Zagrebačke će trgovine špicerice zasigurno opustošiti brzinom svjetlosti kako bi sa subotnje špice upravo jedna od njih ponijela titulu najbolje odjevene.

>>> ŠPICERICE NA UŽARENOM ZAGREBAČKOM ASFALTU POGLEDAJTE OVDJE <<
Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi špica, zagreb, cvjetni trg, djevojke, haljine, modni trendovi, sunačne naočale
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...