Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
SUBOTNJA ŠPICA
FOTO: Dečki se dotjerali za šetnju gradom
Uz sunčane naočale kao obavezni modni dodatak neki dečki su prebacili ruksak preko ramena, a neki stegnuli male torbe oko pasa
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: T.M.
Objavljeno: 13.05.2012. 15:08h

Majice kratkih rukava i kratke hlače bile su uobičajena kombinacija za zagrebačke špicere koji su ove vruće subote prošetali Cvjetnim trgom.  Što se boja tiče prevladavali su jednolični tonovi i malo koga se moglo vidjeti u ružičastoj majici ili hlačama.  

Da su hlače u boji u modi zna i ovaj mladić koji je odlučio odjeuti žute hlače i tako malo obojiti špicu. Sunčane naočale su obavezan modni dodatak bez kojih nijedan pravi špicer ne želi izaći na ulicu.

Kako bi držali sve svoje stvari na okupu, neki su ležerno prebacili ruksak preko ramena, a neki se odlučili za male parktične torbe oko pasa. Većina frajera ne izlazi iz tenisica, a oni kojima je bilo iznimno vruće su obukli japanke.  Neki su žurili na važne sastanke pa su uhvaćeni skockani u odijlo s obaveznim mobitelom u rukama.

>>> POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI KAKO SU SE DEČKI SREDILI ZA SUBOTNJU ŠPICU

 

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi dečki, špica, subota, subotja špica, dečki na špici, moda
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...