ZAGREBAČKA ŠPICA

FOTO: Dečki na špici

vole ružičasto i kratko

MODNO OSVJEŠTENI

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Većina frajera koja je prošla Cvjetnim trgom na popularnoj špici, imala je na sebi majice s kratkim rukavima jarkih boja, te kratke hlače

Autor:: R.I.

Objavljeno: 29.04.2012. 11:27h

S obzirom da se temperatura  prigodno za subotnju špicu popela na neizdrživih 30 stupnjeva Celzijevih, dečki su uskočili u kartke hlače i majice s rukavima. Oni hrabriji su obukli i majice bez rukava kako bi pokazali rezultat napornog boravka u teretani. 

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Neki izrazito modno osvješteni frajeri su obukli ružičaste ili narančaste majice kako slučajno ne bi prošli nezapaženo.  Sunčane naočale su neizostavan modni detalj, a nerijetko se moglo vidjeti i dečke sa slušalicama na ušima kako ležerno hodaju osunčanim Cvjetnim trgom. 

Što se obuće tiče, većina ipak ne odustaje od tenisica, a još uvijek se nije moglo vidjeti nikoga u popularnim japankama. Za to ipak čekaju ljeto.

Jedan je mladić pak svoju modnu kombinaciju ukrasio noseći veliki buket cvijeća, dok su neki odlučili odjenuti čak i ružičaste hlače.

S obzirom da je tek travanj, a zagrebački dečki su već pokazali kako i oni mogu u odjeći konkurirati djevojkama, jedva čekamo vidjeti za koje će se odjevne kombinacije odlučiti kada dođe dugo, toplo ljeto.

>>> POGLEDAJTE KOJI SU JOŠ FRAJERI ZABLISTALI NA ŠPICI U FOTOGALERIJI <<<

 

KLJUČNI PODACI

  • MODNO OSVJEŠTENI
  • FOTO: Dečki na špici vole ružičasto i kratko

Autor:

R.I.

29.04.2012.

11:27h


SCENA, NAJČITANIJE