Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Zagrebačka špica
SUBOTNJA ŠPICA
FOTO: Cure pokalaze vitke noge u haljinicama
One modno osvještene djevojke znaju da dobar par hlača u boji svakako plijeni poglede pa su odlučile obući zelene hlače ali i zelene suknje
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor: T.M.
Objavljeno: 13.05.2012. 14:55h

Lijepa haljina, sunčane naočale i udobne sandale ili balerinke provjerena su kombinacija s kojom zagrebačke špicerice ne mogu pogriješiti.  Kako se ljeto bliži, haljine su sve kraće kao i hlaćice. Neke djevojke ipak ne odustaju od čizmi u smeđoj ili bijeloj boji.

One modno osvještene djevojke znaju da dobar par hlača u boji svakako plijeni poglede pa su odlučile obući zelene hlače, a neke su se istaknule odjenuvši crvenu i zelenu skunju.

Sunčane naočale su obavezni modni dadatak, a što su veće to bolje. Neke djevojke su odlučile prošetati špicom u društvu svojih partnera, a one kojima je udobnost na prvom jestu odlučile su se na tenisice i lagane duge suknje.  Kako bi uvijek imale sa sobom sve što im treba, djevojke su uzele i pokazale velike upečatljive torbe, a neke su stavile i šešir kao zaštitu od sunca ali i dobar modni detalj.

>>> POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI LIJEPE DJEVOJKE NA OSUNČANOJ ŠPICI

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi cure, špica, haljine, ljeto, moda, subotja špica
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...