Trenutna pozicija: Naslovnica>Scena>Život
MAŠTINEJE U TUŠKANCU
Četiri subote uživajte u najljepšim bajkama
Na programu u Tuškancu je promocija DVD izdanja animiranih filmova prema bajkama Hansa Christiana Andersena te brojne likovne radionice
slika vijesti

Photo Cekate
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 19.04.2012. 13:33h

U sljedeće četiri subote od 11 do 13,30 sati u najljepšem, klasičnom zagrebačkom kinu Tuškanac, održavat će se programi umjetničkih radionica i filmskih matineja pod naslovom Maštineje namijenjeni djeci od dvije do sedam godina da daju maštanjima na volju.

Na programu je promocija DVD izdanja animiranih filmova prema bajkama Hansa Christiana Andersena, a paralelno s filmskim programom u predvorju kina trajat će likovne radionice za najmlađe.

Naši klinci i klinceze uživat će u crtanju, slikanju, igranju plastelinom i kolažima, a malim umjetnicima će svake subote na raspolaganju biti i veliko slikarsko platno kako bi pokazali sve što znaju i umiju s kistom i bojama. Jednu od subota zabavit će vas i skupina malih plesačica pod imenom Bellykids iz plesnog studija Čarobni vrt. Svi su crtići sinkronizirani, a ulaz je slobodan!


RASPORED:

Subota, 21. travnja, 11:30

Princeza na zrnu

graška

Cvijeće male Ide

Carevo novo ruho

Ljubavnici


Subota, 28. travnja, 11:30

Jela

Svinjar

Stara ulična svjetiljka

Grlo boce


Subota, 5. svibnja, 11:30

Ružno pače

Vrtlar

Kositreni vojnik

Zlatno blago


Subota, 12. svibnja, 11:30

Juha od čačkalice

Suputnik

Zlatno blago

Profesor i buha

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi maštineje, tuškanac, crtanje, filmovi, dvd-i, matineja, plastelin, kolaž
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...