TRNJE

ZET će postaviti displej

kod Autobusnog kolodvora

NA DRŽIĆEVOJ AVENIJI

Postavljanje zaslona na tramvajskoj stanici prekoputa Autobusnog kolodvora bilo je predviđeno i za njega postoji infrastruktura

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 15.04.2012. 15:32h

Na tramvajskoj stanici koja se nalazi prekoputa Autobusnog kolodvora, na Aveniji Marina Držića, nema postavljenog informacijskog zaslona u smjeru juga. S obzirom da je područje veoma frekventno brojem putnika, naši građani smatraju kako bi postavljanje predmetnog zaslona bilo nužno i veoma korisno.

Djelatnici ZET-a slažu se kako je ta konstatacija točna te najavljuju postavljanje zaslona i na toj stanici.

- Na toj lokaciji je i bilo predviđeno postavljanje informacijskog zaslona i infrastuktura za njega postoji. U ovom trenutku započinjemo provoditi postupak nabave za dodatnim zaslonima koji će biti zasigurno i na toj adresi. Međutim, postupak je složen, uređaji su skupi i potrebno je još neko kratko vrijeme pričekati - najavio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

U ovom trenutku je na području prometne mreže Zagrebačkog električnog tramvaja postavljeno 147 informativnih zaslona i trenutno su svi u funkciji.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

KLJUČNI PODACI

  • NA DRŽIĆEVOJ AVENIJI
  • ZET će postaviti displej kod Autobusnog kolodvora

Autor:

Ana Kranjčić

15.04.2012.

15:32h


KVARTOVI, NAJČITANIJE