CENTAR

Zatvara se Ulica Kaptol

od Vlaške do Zvorničke

ZA SAV PROMET

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Zbog radova asfaltiranja spomenuta ulica zatvorit će se za sav promet. Autobusne linije prometovat će izmijenjenim trasama

Autor:

S.S.

Objavljeno: 29.07.2012. 14:40h

Neuređeni asfalt prepun rupa problem je u mnogim dijelovima grada Zagreba. Kao i svake godine, gradska uprava ljetne mjesece i prazne ulice odlučila je iskoristiti za uređenje prometnica.

U užem centru grada tako će se asfaltirati Ulica Kaptol u kojoj se svakodnevno okuplja velik broj turista i prolaznika. Na sreću, radovi će potrajati tek tjedan dana, ali će zasigurno, unatoč upozorenjima, izazvati poteškoće u prometu. Zbog radova ZET ukida i jednu autobusnu liniju.

Iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grad, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, javljaju kako će Ulica Kaptol na dijelu od Vlaške do Zvonarničke biti zatvorena za sav promet. Početak radova na pripremi asfaltiranja i asfaltiranju očekuje se u ponedjeljak, 30. srpnja u 8 sati, a završetak se predviđa u ponedjeljak, 6. kolovoza.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će:

  • Vlaška - Bakačeva - Cesarčeva - Vlaška - Palmotićeva - Đorđićeva - Smičiklasova - Vlaška - Šoštarićeva - Ribnjak - Degenova - Nova Ves,
  • Mikloušićeva - Zvonarnička - Ribnjak - Branjugova - Vlaška.

Sve građane nadležne institucije mole za strpljenje i razumijevanje.

ZET ukida liniju 238 za vrijeme radova

Iz ZET-a javljaju kako će autobusne linije koje koriste terminal Kaptol promijenitit dio trase i početno-krajnja stajališta.

Linija 105 koja prometuje od Kaptolu do Britanskog trga će u smjeru prema centru grada prometovati redovnom trasom do raskrižja Mikloušićeva/Nova ves te Novom Ves, gdje će na redovnom stajalištu biti privremeno početno-krajnje stajalište.

Linije 106 (Kaptol - Mirogoj - Krematorij), 201 (Kaptol - Kvaternikov trg), i 226 (Kaptol - Remete - Svetice) u smjeru prema centru grada prometovat će redovnom trasom do raskrižja Zvonarnička/Ulica Kaptol/Nova Ves te izmijenjenom trasom na Novu Ves, gdje će biti privremena početno-krajnja stajališta, s kojih će prolaziti trasom: Mala ulica, Medvedgradska, Ivana Tkalčića, Tome Mikloušića, Nova Ves, Zvonarnička, Degenova i dalje redovnim trasama do odredišta.

Linija 238 koja prometuje od Kaptola do Kozjaka ukida se za vrijeme radova.

KLJUČNI PODACI

  • ZA SAV PROMET
  • Zatvara se Ulica Kaptol od Vlaške do Zvorničke

Autor:

S.S.

29.07.2012.

14:40h


KVARTOVI, NAJČITANIJE