Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
ZA SAV PROMET
Zatvara se Ulica Kaptol od Vlaške do Zvorničke
Zbog radova asfaltiranja spomenuta ulica zatvorit će se za sav promet. Autobusne linije prometovat će izmijenjenim trasama
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor:

S.S.

Objavljeno: 29.07.2012. 14:40h

Neuređeni asfalt prepun rupa problem je u mnogim dijelovima grada Zagreba. Kao i svake godine, gradska uprava ljetne mjesece i prazne ulice odlučila je iskoristiti za uređenje prometnica.

U užem centru grada tako će se asfaltirati Ulica Kaptol u kojoj se svakodnevno okuplja velik broj turista i prolaznika. Na sreću, radovi će potrajati tek tjedan dana, ali će zasigurno, unatoč upozorenjima, izazvati poteškoće u prometu. Zbog radova ZET ukida i jednu autobusnu liniju.

Iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grad, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, javljaju kako će Ulica Kaptol na dijelu od Vlaške do Zvonarničke biti zatvorena za sav promet. Početak radova na pripremi asfaltiranja i asfaltiranju očekuje se u ponedjeljak, 30. srpnja u 8 sati, a završetak se predviđa u ponedjeljak, 6. kolovoza.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će:

  • Vlaška - Bakačeva - Cesarčeva - Vlaška - Palmotićeva - Đorđićeva - Smičiklasova - Vlaška - Šoštarićeva - Ribnjak - Degenova - Nova Ves,
  • Mikloušićeva - Zvonarnička - Ribnjak - Branjugova - Vlaška.

Sve građane nadležne institucije mole za strpljenje i razumijevanje.

ZET ukida liniju 238 za vrijeme radova

Iz ZET-a javljaju kako će autobusne linije koje koriste terminal Kaptol promijenitit dio trase i početno-krajnja stajališta.

Linija 105 koja prometuje od Kaptolu do Britanskog trga će u smjeru prema centru grada prometovati redovnom trasom do raskrižja Mikloušićeva/Nova ves te Novom Ves, gdje će na redovnom stajalištu biti privremeno početno-krajnje stajalište.

Linije 106 (Kaptol - Mirogoj - Krematorij), 201 (Kaptol - Kvaternikov trg), i 226 (Kaptol - Remete - Svetice) u smjeru prema centru grada prometovat će redovnom trasom do raskrižja Zvonarnička/Ulica Kaptol/Nova Ves te izmijenjenom trasom na Novu Ves, gdje će biti privremena početno-krajnja stajališta, s kojih će prolaziti trasom: Mala ulica, Medvedgradska, Ivana Tkalčića, Tome Mikloušića, Nova Ves, Zvonarnička, Degenova i dalje redovnim trasama do odredišta.

Linija 238 koja prometuje od Kaptola do Kozjaka ukida se za vrijeme radova.

ključne riječi nova ves, radovi, ulica kaptol, zet, izgradnja, asfalt, zagreb, vlaška ulica, zvonarčeva ulica
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...