DUBRAVA

Vrata čekaonice u

Trnavi zatvorena do daljnjeg

ZBOG DEVASTACIJA

PrtScr Jabuka TV

Na željezničkoj postaji vrata čekaonice zatvorena su zbog čestih provala u blagajnu. Građani se bune jer se nemaju kamo skloniti

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 03.08.2012. 16:11h

Ljepotama grada Zagreba nikako ne idu u prilog devastirane željezničke postaje na rubnim dijelovima grada. Jedna od njih nalazi se i u Trnavi gdje je na prilično uskoj stanici brojni građani svakodnevno iščekuju dolazak vlaka. 

-.-PrtScr Jabuka TV-.-Još veće probleme putnicima stvaraju vremenske neprilike uslijed kojih se nemaju kamo skloniti zbog toga što je dio postaje zatvoren željeznom ogradom i sva su vrata zaštićena istom. 

Nezadovoljni građani obratili su nam se s navedenim problemom, a može li doći do ikakve promjene pokušali smo saznati od Hrvatski željeznica gdje, nažalost, nismo dobili pozitivan odgovor.

Naime, kako navode iz HŽ Putničkog prijevoza, odlučeno je da se čekaonica na željezničkoj postaji Trnava zatvori izvan radnog vremena blagajne. Toj odluci, kako navode, prethodile su česte provale u putničku blagajnu, ali i intenzivne devastacije cjelokupnog prostora čekaonice na stajalištu.

Tako je prostor stajališta koji je zatvoren željeznom ogradom, a inače je u funkciji prolaza putnika od čekaonice i putničke blagajne do toaleta, dostupan putnicima samo u vremenu rada putničke blagajne.

Sukladno odgovoru Hrvatskih željeznica, stanarima će jedini spas od kiše do polaska vlaka do daljnjeg, biti tek kišobrani.

KLJUČNI PODACI

  • ZBOG DEVASTACIJA
  • Vrata čekaonice u Trnavi zatvorena do daljnjeg

Autor:

Sarah Srdar

03.08.2012.

16:11h


KVARTOVI, NAJČITANIJE