Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Sesvete
TRAŽI SE NEMARNA ŽENA
Vozačica naletjela na biciklistu i pobjegla
Policija moli svjedoke nesreće u Brestovečkoj ulici da im se javi na broj 192 kako bi utvrdili okolnosti nesreće i identificirali vozačicu
slika vijesti

Photo Ana Zorić / Zagrebancija.com
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 23.05.2012. 11:45h

Nepoznata vozačica u utorak je naletjela autom na 64-godišnjeg biciklista i pobjegla s mjesta nesreće. Nalet se dogodio u Brestovečkoj ulici kod broja 23 oko 17.30 sati.

Iako je 64-godišnjak u nesreći zadobio teške ozljede, žena nakon što je udarila u njega uopće nije stala, niti je pomogla nesretnom čovjeku.

On je ipak, zahvaljujući prolaznicima, prevezen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće, kao i utvrđivanja identiteta nepoznate vozačice, policija moli sve potencijalne svjedoke-očevice da se sa svim korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/2000-111 ili 192.

Nalet na biciklistu i u Gračanima

Gotovo isti ''scenarij'' odigrao se i u nedjelju oko 17.30 sati na Gračanskoj cesti. Naime, tamo je na biciklista naletio nepoznati vozač i pobjegao s mjesta događaja, a da o nesreći nije obavijestio policiju.

Biciklist je u ovom naletu također zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u KB Sestara milosrdnica. Policija moli očevice da im se jave kako bi riješili ovaj slučaj.

ključne riječi policiuja, policijska uprava zagrebačka, sudar, nereća, teške ozljede, svjedoci očevici
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...