SESVETE

Vozačica naletjela

na biciklistu i pobjegla

TRAŽI SE NEMARNA ŽENA

Ana Zorić / Zagrebancija.com

Policija moli svjedoke nesreće u Brestovečkoj ulici da im se javi na broj 192 kako bi utvrdili okolnosti nesreće i identificirali vozačicu

Autor: R.I.

Objavljeno: 23.05.2012. 11:45h

Nepoznata vozačica u utorak je naletjela autom na 64-godišnjeg biciklista i pobjegla s mjesta nesreće. Nalet se dogodio u Brestovečkoj ulici kod broja 23 oko 17.30 sati.

Iako je 64-godišnjak u nesreći zadobio teške ozljede, žena nakon što je udarila u njega uopće nije stala, niti je pomogla nesretnom čovjeku.

On je ipak, zahvaljujući prolaznicima, prevezen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće, kao i utvrđivanja identiteta nepoznate vozačice, policija moli sve potencijalne svjedoke-očevice da se sa svim korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/2000-111 ili 192.

Nalet na biciklistu i u Gračanima

Gotovo isti ''scenarij'' odigrao se i u nedjelju oko 17.30 sati na Gračanskoj cesti. Naime, tamo je na biciklista naletio nepoznati vozač i pobjegao s mjesta događaja, a da o nesreći nije obavijestio policiju.

Biciklist je u ovom naletu također zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u KB Sestara milosrdnica. Policija moli očevice da im se jave kako bi riješili ovaj slučaj.

KLJUČNI PODACI

  • TRAŽI SE NEMARNA ŽENA
  • Vozačica naletjela na biciklistu i pobjegla

Autor:

R.I.

23.05.2012.

11:45h


KVARTOVI, NAJČITANIJE