MAKSIMIR

VIDEO: Aktivisti:

Napali su nas Bandićevi psi

SUKOB U MAKSIMIRU

Građanska akcija

FOTO: Ovo ti je zadnji mandat, rođo, poručili su aktivisti Milanu Bandiću nakon što su se sukobili s njegovim tjelohraniteljima

Autor: R.I.

Objavljeno: 01.05.2012. 19:43h

Aktiviste građanske akcije, kako tvrde, u Maksimiru su napali tjelohranitelji Milana Bandića. Prema navodima aktivista, do sukoba je došlo nakon što su oni gradonačelniku htjeli pomoći u dijeljenju graha.

- Došli smo u Maksimir pomoći Bandiću u dijeljenju našeg graha, ali smo bili najgrublje fizički napadnuti od strane Bandićevih tjelohraniteljskih pasa. Ta ekipa ne preza od fizičkih napada na ljude na javnoj površini, najgrubljih psovki i uvreda i lažnog predstavljanja kao policajci. Nakon što se napokon pojavila policija, nisu htjeli izvršiti indentifikaciju napadača već su tražili da dignemo kaznenu prijavu protiv NN osobe. Mi smo to odbili i zahtijevali da se sumnjivci privedu. Policija je to rezolutno odbila uz napomenu "...indentifikacija se ne može učiniti na licu mjesta''. U četvrtak ćemo priupitati ministra Ranka Ostojića zašto policija nije htjela privesti sumnjivce. A Bandiću poručujemo: ovo ti je zadnji mandat, rođo – ističu iz Građanske akcije.


Što se točno dogodilo u Maksimiru pogledajte u FOTOGALERIJI ili videu:


KLJUČNI PODACI

  • SUKOB U MAKSIMIRU
  • VIDEO: Aktivisti: Napali su nas Bandićevi psi

Autor:

R.I.

01.05.2012.

19:43h


KVARTOVI, NAJČITANIJE