Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
STANARI DUGAVA OČAJNI
Uništili su nam park, a ne znaju ni što će graditi
Neslužbeno doznajemo da će se stanarima omogućiti prolaz gradilištem od 9 ujutro pa sve do 22 sata kada će se gradilište zatvoriti
slika vijesti
Članak

Autor: Tanja Molvarec
Objavljeno: 27.07.2012. 12:00h

Park na uglu Vatikanske i ulice Savezne Republike Njemačke u Dugavama postao je gradilište ograđeno žicom ispred kojeg stoji zaštitar.

-.--.-
- Drveće su posjekli, grozno sada izgleda. Buka kamiona nam smeta, prije smo imali mjesto na kojem se djeca mogu igrati a sada ni to više nemamo. Čujem i da su radovi ilegalni - kazao nam je jedan od stanara.

Da su radovi ilegalni, smatra i predsjednik Vijeća gradske četvrt novi Zagreb-istok Mijo Markulin koji nam je u kratkom telefonskom razgovoru kazao da je inspekcija poslana i da je obavještena i policija. Neslužbeno doznajemo da će se stanarima omogućiti prolaz gradilištem od 9 ujutro pa sve do 22 sata kada će se gradilište zatvoriti.

Od pojedinaca smo pak doznali da se u tom parku nikada nisu igrala djeca, nego da je park pun narkomana i pasa koji tamo obavljaju nuždu. Međutim, nitko ne zna što će se graditi na području nekadašnjeg parka.

Poslali smo uput nadležnom uredu kako bi provjerili neslužbenu infromaciju da gradilište ima dozvolu za rad sve do 1. rujna.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi park, dugave, gradnja, gradilište, mijo markulin
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...