NOVI ZAGREB

Uništili su nam park,

a ne znaju ni što će graditi

STANARI DUGAVA OČAJNI

Neslužbeno doznajemo da će se stanarima omogućiti prolaz gradilištem od 9 ujutro pa sve do 22 sata kada će se gradilište zatvoriti

Autor:: Tanja Molvarec

Objavljeno: 27.07.2012. 12:00h

Park na uglu Vatikanske i ulice Savezne Republike Njemačke u Dugavama postao je gradilište ograđeno žicom ispred kojeg stoji zaštitar.

-.--.-- Drveće su posjekli, grozno sada izgleda. Buka kamiona nam smeta, prije smo imali mjesto na kojem se djeca mogu igrati a sada ni to više nemamo. Čujem i da su radovi ilegalni - kazao nam je jedan od stanara.

Da su radovi ilegalni, smatra i predsjednik Vijeća gradske četvrt novi Zagreb-istok Mijo Markulin koji nam je u kratkom telefonskom razgovoru kazao da je inspekcija poslana i da je obavještena i policija. Neslužbeno doznajemo da će se stanarima omogućiti prolaz gradilištem od 9 ujutro pa sve do 22 sata kada će se gradilište zatvoriti.

Od pojedinaca smo pak doznali da se u tom parku nikada nisu igrala djeca, nego da je park pun narkomana i pasa koji tamo obavljaju nuždu. Međutim, nitko ne zna što će se graditi na području nekadašnjeg parka.

Poslali smo uput nadležnom uredu kako bi provjerili neslužbenu infromaciju da gradilište ima dozvolu za rad sve do 1. rujna.

KLJUČNI PODACI

  • STANARI DUGAVA OČAJNI
  • Uništili su nam park, a ne znaju ni što će graditi

Autor:

Tanja Molvarec

27.07.2012.

12:00h


KVARTOVI, NAJČITANIJE