TRNJE

Umirovljenici vratili

ključeve društvenog doma

MO VRBIK TRAŽI PROSTOR

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Pero Kovačević, predsjednik MO Vrbik, traži od gradonačelnika da ispuni obećanje te da društveni dom preda mjesnoj samoupravi

Autor:

Objavljeno: 21.06.2012. 15:04h

Protesti stanovnika Vrbika, zbora građana te zahtjevi Mjesnog odbora tog naselja da im se vrati prostor društvenog doma, mogli bi konačno uroditi plodom. Naime, dio nelegalnih korisnika počeo je vraćati prostore koje koriste. Kako nam je rekao Pero Kovačević, predsjednik MO Vrbik, Hrvatska stranka umirovljenika vratila je Gradu ključeve od prostorija koje je koristila.

-.--.-Prošle godine mjesni odbor održao je zbor građana te zatražio povrat prostora- Prije desetak dana su vratili ključeve. Mjesni odbor odmah je uputio zahtjev da se oni daju na korištenje mjesnoj samoupravi - rekao je Kovačević i nastavio:

- Pozivamo gradonačelnika Milana Bandića da ispuni obećanje koje nam je dao te nam vrati te prostorije.

U prostore će se useliti mjesna samouprava

Kovačević navodi kako je plan da se u te prostorije usele MO Vrbik, MO Cvjetnica i MO Miramare koji za sada nemaju svoje prostore čime bi se stvorili uvjeti za njihovo normalno funkcioniranje. Mjesni odbor traži da im se vrati kompletna zgrada od 400 metara kvadratnih koja je izgrađena od samodoprinosa.

- Naš plan je da prostore, kada uđemo u posjed preostalih prostora, stavimo u funkciju lokalnog stanovništva. Tako bi se organizirali programi za mlade i umirovljenike - kazao je Kovačević.

No, realizacija cijelog plana morat će pričekati dok mjesna samouprava ne dobije na korištenje cjelokupni prostor društvenog doma.

 

KLJUČNI PODACI

  • MO VRBIK TRAŽI PROSTOR
  • Umirovljenici vratili ključeve društvenog doma

Autor:

21.06.2012.

15:04h


KVARTOVI, NAJČITANIJE