SESVETE

Udomite Hanu, teško

bolesnu napuštenu pudlicu

LUTALA ULICAMA BOLESNA

Dumovec

Kako Hana ne bi posljednje dane života provela u Skloništu za nezbrinute pse, iz Dumovca mole sve zainteresirane da ju udome

Autor:: T.M./Dumovec

Objavljeno: 11.04.2012. 15:57h

Prije nekoliko mjeseci u Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec stigla je starija pudlica Hana i to vidno zapušten i bolesna jer je tko zna koliko lutala ulicama grada. Nedavno, Hana je bila na pregledu koji je pokazao da je njeno zdravstveno stanje vrlo kritično.

-.--.-Kujici je dijagnosticiran tumor mliječne žlijezde kao i maternice, koji je metastazirao. Uz sve to Hana ima i šum na srcu.

Zbog njenih godina, vrlo je rizično podvrgnuti je operaciji jer bi oporavak trajao jako dugo, a iz Dumovca nisu sigurni da bi ona to sve preživjela i da je uopće dobra ideja staviti ju na tako teške muke kad se ne može izliječiti.

S obzirom na takvu situaciju, kujici je potreban dom u kojem bi imala svu njegu i ljubav koju zaslužuje. Iz Dumovca zato pozivaju sve da razmisle o prihvaćanju pudlice u svoju obitelj koja joj je, upravo sada, najpotrebnija.

Udomitelji imaju osiguranu hranu i lijekove, kao i svu potrebnu zdravstvenu skrb za kujicu. Više informacija o Hani možete dobiti na službeni telefon 01 2008 354.

KLJUČNI PODACI

  • LUTALA ULICAMA BOLESNA
  • Udomite Hanu, teško bolesnu napuštenu pudlicu

Autor:

T.M./Dumovec

11.04.2012.

15:57h


KVARTOVI, NAJČITANIJE