Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Sesvete
LUTALA ULICAMA BOLESNA
Udomite Hanu, teško bolesnu napuštenu pudlicu
Kako Hana ne bi posljednje dane života provela u Skloništu za nezbrinute pse, iz Dumovca mole sve zainteresirane da ju udome
slika vijesti

Photo Dumovec
Članak

Autor: T.M./Dumovec
Objavljeno: 11.04.2012. 15:57h

Prije nekoliko mjeseci u Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec stigla je starija pudlica Hana i to vidno zapušten i bolesna jer je tko zna koliko lutala ulicama grada. Nedavno, Hana je bila na pregledu koji je pokazao da je njeno zdravstveno stanje vrlo kritično.

-.--.-
Kujici je dijagnosticiran tumor mliječne žlijezde kao i maternice, koji je metastazirao. Uz sve to Hana ima i šum na srcu.

Zbog njenih godina, vrlo je rizično podvrgnuti je operaciji jer bi oporavak trajao jako dugo, a iz Dumovca nisu sigurni da bi ona to sve preživjela i da je uopće dobra ideja staviti ju na tako teške muke kad se ne može izliječiti.

S obzirom na takvu situaciju, kujici je potreban dom u kojem bi imala svu njegu i ljubav koju zaslužuje. Iz Dumovca zato pozivaju sve da razmisle o prihvaćanju pudlice u svoju obitelj koja joj je, upravo sada, najpotrebnija.

Udomitelji imaju osiguranu hranu i lijekove, kao i svu potrebnu zdravstvenu skrb za kujicu. Više informacija o Hani možete dobiti na službeni telefon 01 2008 354.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi hana, pudlica, dumovec, sklonište, pas, udomljavanje
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...