PEŠČENICA

U Ulici grada Chicaga

nitko ne spava zbog šahtova

STANARI OČAJNI

PrtScr Jabuka TV

Poklopci kanalizacijskih šahtova stvaraju veliku buku kada auti preko njih prelaze, požalili su se stanari zagrebačkog Borovja

Autor: Jelena Jakšić

Objavljeno: 18.08.2012. 16:32h

U zagrebačkom naselju Borovje, konkretno u Ulici grada Chicaga, stanari se žale na buku koju stvaraju poklopci kanalizacijskih šahtova u trenutku kada automobili preko njih prelaze.

Prema riječima stanarke spomenute ulice, šahtovi stvaraju veliku buku zbog koje djeca teško mogu zaspati i imati miran san.

-.-PrtScr Jabuka TV-.-- Često mi se dijete zna trgnuti iz sna kada automobili prelaze preko šahta. Moram onda zatvarati prozore za vrijeme ove vrućine, a to nikako nije riješenje – ispričala nam je stanarka Ulice grada Chicaga te dodala kako i ostalim susjedima smeta buka koja se stvara.

Iz razgovora sa susjedima saznali smo kako se ispod šahtova prije deset godina postavljala guma koja bi spriječila pomicanje poklopca, ali sudeći prema viđenome, problem se nije riješio.

- Ni meni u autu nije ugodno kada prijeđem preko njega, tko zna, može poklopac propasti – rekao je zabrinuti stanar spomenute ulice i ispričao kako je buka posebno neugodna u večernjim satima.

Stanari ovim putem mole nadležne službe da hitno riješe problem buke koju stvaraju šahtovi i da tako vrate miran san u njihovu ulicu.

KLJUČNI PODACI

  • STANARI OČAJNI
  • U Ulici grada Chicaga nitko ne spava zbog šahtova

Autor:

Jelena Jakšić

18.08.2012.

16:32h


KVARTOVI, NAJČITANIJE