Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Trešnjevka
NOVE SPRAVE
U Rudešu će se obnoviti tri dječja igrališta
Zapuštena dječja igrališta na području naselja Rudeš obnovit će se ove godine, javljaju iz Vijeća gradske četvrti Trešnjevka-sjever
slika vijesti

Photo javno.com
Članak

Autor: Ana Kranjčić
Objavljeno: 12.05.2012. 11:24h

Dotrajale dječje sprave i opasne podloge u dječjim parkovima u naselju Rudeš ove će godine napokon biti zamjenjene i uredjene. S obzirom na lijepo vrijeme i tople dane, oni najmlađi će uskoro imati priliku isprobati nove ljuljačke, vrtuljke i tobogane te se igrati u čistim i uređenim pješčanicima.

- U Rudešu, koji je naš najveći mjesni odbor, bilo je puno igrališta koja su bila zapuštena. Ove godine smo odlučili da sva postojeća igrališta na Rudešu rekonstruiramo, pogotovo na potezu Jablanske ulice koja je dosta dugačka - kazao je Željko Sladović, predsjednik Vijeća gradske četvrti Trešnjevka-sjever.

Ukupno će biti uređena tri dječja igrališta u krugu Jablanske ulice u Rudešu, odnosno akcije su uvrštene u ovogodišnji Plan vijeća gradske četvrti.

- U pitanju su sve one sprave koje su oštećene ili koje su već dotrajale, one će se zamjeniti, a onda se ispod svake sprave stavljaju antitraumatske podloge radi zaštite djece - najavio je Sladović.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

ključne riječi dječji parkovi, sprave, rudeš, trešnjevka-sjever, zagrebancija, jabuka tv, antitraumatske podloge, jablanska ulica
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...