Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
DUGE CIJEVI NA ULICAMA
U pola sata opljačkane dvije banke u Zagrebu
Dvojica razbojnika u Hypo banku su ušetala u 8.15 sati i prijeteći oružjem odnijela novac. Pola sata kasnije opljačkana je i Splitska banka
slika vijesti

Photo Damir Krajac / CROPIX
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 08.05.2012. 10:13h

Poslovnica Hypo banke na Zagrebačkom velesajmu opljačkana je jutros nedugo nakon otvaranja. Kako se doznaje, u poslovnicu banke dvojica nepoznatih i naoružanih počinitelja ušetala su oko 8.15 sati i od zaposlenika zatražili da im predaju novac.

U strahu za vlastiti život zaposlenici su predali za sada nepoznatu sumu razbojnicima, koji su potom pobjegli u nepoznatom smjeru.

Prema podacima iz policije tijekom razbojništva nitko nje ozljeđen, no za sada nemamo informacija o tome tko se sve u trenutku pljačke nalazio u Hypo banci. Iz policije navode kako intenzivno tragaju za razbojnicima i da je istraga u tijeku.

Svega pola sata kasnije opljačkana je i poslovnica Splitske banke u Vlaškoj ulici. Nepoznati razbojnik vatrenim je oružjem zaprijetio zaposlenicima i pobjegao u nepoznato s novcem.

ključne riječi policijska uprava zagrebačka, hypo banka, pljačka, zagrebački velesajam, policija, razbojništvo
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...