Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Podsused
NOVO MJESTO IGRE
U Gajnicama otvoreno još 90 vrtićkih mjesta
Novi područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice otvoren je na adresi Blanje 17, a u njemu će djeca biti raspoređena u četiri odgojne skupine
slika vijesti
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 10.01.2014. 15:44h

Najveće blago Zagreba su djeca, a kako bi im život bio što veseliji, otvorena je još jedna oaza u kojoj će svakodnevno uživati u igri, pjesmi i druženju.

- Ovime demonstriramo odgovornost. U svakom kutku grada postojat će vrtić i roditelji neće morati čekati na upis djece - istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.

Novi područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice otvoren je na adresi Blanje 17, a u njemu će djeca biti raspoređena u četiri odgojne skupine, većinom jasličke dobi. Ovdje se provodi program Mreža rane podrške za bolju integraciju djece s teškoćama u redoviti obrazovni sustav koji sufinancira Europski socijalni fond. Partneri projekta su Osnovna škola bana Josipa Jelačića i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

- Ukupna vrijednost projekta je 126 tisuća eura, a Europska unija financirala je oko 99 tisuća - dodala je ravnateljica Dječjeg vrtića Gajnice Predobra Marović.

Najmlađi su budućnost, a ulaganje u budućnost je najvažnije. Upravo zbog toga valja i dalje nastojati u što većoj mjeri uključivati se u ovakav i slične program Europske unije kroz koje gradimo zdraviju i bolju zajednicu.

ključne riječi milan bandić, dječji vrtić gajnice, predobra mavrović, europska unija, financiranje, eu
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...