PODSUSED

U Gajnicama otvoreno

još 90 vrtićkih mjesta

NOVO MJESTO IGRE

Novi područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice otvoren je na adresi Blanje 17, a u njemu će djeca biti raspoređena u četiri odgojne skupine

Autor: Sarah Srdar

Objavljeno: 10.01.2014. 15:44h

Najveće blago Zagreba su djeca, a kako bi im život bio što veseliji, otvorena je još jedna oaza u kojoj će svakodnevno uživati u igri, pjesmi i druženju.

- Ovime demonstriramo odgovornost. U svakom kutku grada postojat će vrtić i roditelji neće morati čekati na upis djece - istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.

Novi područni objekt Dječjeg vrtića Gajnice otvoren je na adresi Blanje 17, a u njemu će djeca biti raspoređena u četiri odgojne skupine, većinom jasličke dobi. Ovdje se provodi program Mreža rane podrške za bolju integraciju djece s teškoćama u redoviti obrazovni sustav koji sufinancira Europski socijalni fond. Partneri projekta su Osnovna škola bana Josipa Jelačića i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

- Ukupna vrijednost projekta je 126 tisuća eura, a Europska unija financirala je oko 99 tisuća - dodala je ravnateljica Dječjeg vrtića Gajnice Predobra Marović.

Najmlađi su budućnost, a ulaganje u budućnost je najvažnije. Upravo zbog toga valja i dalje nastojati u što većoj mjeri uključivati se u ovakav i slične program Europske unije kroz koje gradimo zdraviju i bolju zajednicu.

KLJUČNI PODACI

  • NOVO MJESTO IGRE
  • U Gajnicama otvoreno još 90 vrtićkih mjesta

Autor:

Sarah Srdar

10.01.2014.

15:44h


KVARTOVI, NAJČITANIJE