Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Trešnjevka
CETINGRADSKA ULICA
Tabla s imenom ulice vješto skrivena u zgradi
Netko se očito htio poigrati skrivača pa je uspješno sakrio tablu s imenom ulice u prozor napuštenog prostora novo izgrađene zgrade
slika vijesti

Photo PrtScr Jabuka TV
Članak

Autor: Tanja Molvarec
Objavljeno: 29.06.2012. 13:55h

Građani i turisti koji žele doći u Cetingradsku ulicu na Trešnjevci dobro će se pomučiti da je pronađu s obzirom da je tabla s imenom ulice jako vješto skrivena.

-.-PrtScr Jabuka TV-.-
Photo PrtScr Jabuka TV  
Naime, iako su mnogi mislili da tabla uopće ne postoji, izlaskom na teren smo provjerili da table ima, ali se nalazi u prizemlju jedne zgrade u zatvorenom, neiskorištenom prostoru.

- Tabla je zapuštena i trebalo bi je premjestiti na vidljivo mjesto. Često se bune i poštari koji ne mogu naći ulicu, kao i građani koji ovdje ne žive - kazala nam je stanarka Cetingradske.

Iz gradske četvrti Trešnjevka sjever obećali su da će se obratiti komunalnom redaru i premjestiti tablu.

- Svakako ćemo dojaviti taj problem nadležnima u gradskom uredu. Tabla mora biti na vidljivom mjestu - kazao je Željko Sladović, predsjednik VGČ Trešnjevka sjever.

S obzirom da je ulica i puna rupa, iz Vijeća četvrti će poslati i dopis Zagrebačkim cestama da izađu na teren i vide je li ulicu potrebno sanirati.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi prozor, napuštena zgrada, cetingradska, tabla, trešnjevka, željko sladović
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...