Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
URBANIZACIJA NASELJA
Stanari Laništa negoduju zbog Dalekovoda
Stanari Laništa i dalje su nezadovoljni problemom Dalekovoda i cijelim urbanističkim planom. Traže pomoć Gradske skupštine i Grada Zagreba
slika vijesti

Photo Stjepan Marković
Članak

Autor: Elizabeta Rebernišak
Objavljeno: 01.06.2012. 16:37h

Stanari Laništa nezadovoljni su urbanističkim planom koji donosi sve više stanova, a nigdje novih parkirnih mjesta, niti prostora za parkove i dječja igrališta.

Zbog navedenog se problema Dubravka Burić, predstavnica stanara Arena Centar, obratila i Tatjani Holjevac, potpredsjednici Gradske skupštine Grada Zagreba.

U svojim su se naporima obraćali i Vijeću gradske četvrti, međutim, dosada nisu naišli na konkretno rješenje pitanja Dalekovoda, kao ni ostalih navedenih problema koji muče stanare toga dijela grada. Tatjana Holjevac, potpredsjednica Gradske skupštine, najavila je svoj posjet stanarima.

-  Tom prilikom donijet ću vam i detaljan urbanistički plan tog dijela i vidjeti u kojoj mjeri Grad može pomoći - rekla je Tatjna Holjevac prilikom prijema građana.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi lanište, dalekovod, urbanistički plan
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...