ČRNOMEREC

Sanacija Vodovodne

je u ovogodišnjem planu

SPOJ ILICE I TREŠNJEVKE

Jabuka TV

Nakon što godinama nija bila uređivana, Vodovodna ulica će ove godine napokon biti sanirana , javljaju iz Vijeća gradske četvrti Črnomerec

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 10.04.2012. 09:49h

Vodovodna ulica, na području gradske četvrti Črnomerec, u potpuno je devastiranom stanju. Osim što asfalt već godinama nije uređivan, na jednom dijelu ulice nalaze se kocke koje su posve neprimjerene za vožnju automobilima jer su mjestimično oštećene. S obzirom da je promet na njoj prilično frekventan jer ulica povezuje Ilicu s Trešnjevkom, uređivanje je nužno.

- Vodovodna ulica zahtjeva rekonstrukciju, a to je uvidio i Gradski ured za izgradnju te je stavio uređenje i sanaciju Vodovodne ulice u Plan za tekuću godinu - najavio je Dragan Korolija Marinić, prdsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec.

Ove godine će se građani Zagreba napokon moći korisiti navedenom ulicom u njenom punom profilu te se vozači više neće trebati bojati da će rupe i mjestimično zakrpan asfalt oštetiti njihova vozila.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

KLJUČNI PODACI

  • SPOJ ILICE I TREŠNJEVKE
  • Sanacija Vodovodne je u ovogodišnjem planu

Autor:

Ana Kranjčić

10.04.2012.

09:49h


KVARTOVI, NAJČITANIJE