TRNJE

Rupa u asfaltu prijeti

i u Koranskoj ulici

OPASNOST ZA GRAĐANE

Goran Mehkek / CROPIX

Iako promjer i dubina rupe nisu poput onog na Lašćinskoj cesti, i ova u svakom slučaju predstavlja veliku opasnost za građane

Autor: R.I.

Objavljeno: 22.06.2012. 10:37h

Zbog čega asfalt u Zagrebu puca, pri čemu nastaju rupe i do dva metara dubine, netko od nadležnih uskoro će morati odgovoriti jer slučaj u Lašćinskoj nije jedini. Naime, asfalt je puknuo i u Koranskoj ulici kod kućnog broja 1a.

Iako promjer i dubina rupe nisu poput onog na Lašćinskoj cesti, i ova u svakom slučaju predstavlja veliku opasnost za građane koji onuda prolaze.

Podsjetimo, zagrebačka policija izvijestila je u četvrtak kako je na Lašćinskoj cesti puknuo asfalt pri čemu je nastala rupa promjera metar i pol i dubine dva metra.

Na mjesto događaja odmah su pozvane ekipe Zagrebačkih cesta i Gradske plinare Zagreb kako bi osigurali i sanirali mjesto.

No, postavlja se pitanje kako je moguće da asfalt tako lako puca i da nastaju tolike rupe koje predstavljaju direktnu opasnost građanima koji onuda moraju prolaziti, posebice jer je poznato koliko se novca u sklopu plana malih komunalnih akcija ulaže u izgradnju i sanaciju cesta.

KLJUČNI PODACI

  • OPASNOST ZA GRAĐANE
  • Rupa u asfaltu prijeti i u Koranskoj ulici

Autor:

R.I.

22.06.2012.

10:37h


KVARTOVI, NAJČITANIJE