logo
kompozit RC Bilogora RC Osijek Dubrovnik Pojava munja Hrvatska Europa Web kamere Zagreb Split Zavižan Važniji datumi Izlasci/zalasci S. Mjes. mijene Godišnja doba Karte postaja GMP klimatološke p. temp. mora
Zagreb
29.07.2015.
Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Trnje
OPASNOST ZA GRAĐANE
Rupa u asfaltu prijeti i u Koranskoj ulici
Iako promjer i dubina rupe nisu poput onog na Lašćinskoj cesti, i ova u svakom slučaju predstavlja veliku opasnost za građane
slika vijesti

Photo Goran Mehkek / CROPIX
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 22.06.2012. 10:37h

Zbog čega asfalt u Zagrebu puca, pri čemu nastaju rupe i do dva metara dubine, netko od nadležnih uskoro će morati odgovoriti jer slučaj u Lašćinskoj nije jedini. Naime, asfalt je puknuo i u Koranskoj ulici kod kućnog broja 1a.

Iako promjer i dubina rupe nisu poput onog na Lašćinskoj cesti, i ova u svakom slučaju predstavlja veliku opasnost za građane koji onuda prolaze.

Podsjetimo, zagrebačka policija izvijestila je u četvrtak kako je na Lašćinskoj cesti puknuo asfalt pri čemu je nastala rupa promjera metar i pol i dubine dva metra.

Na mjesto događaja odmah su pozvane ekipe Zagrebačkih cesta i Gradske plinare Zagreb kako bi osigurali i sanirali mjesto.

No, postavlja se pitanje kako je moguće da asfalt tako lako puca i da nastaju tolike rupe koje predstavljaju direktnu opasnost građanima koji onuda moraju prolaziti, posebice jer je poznato koliko se novca u sklopu plana malih komunalnih akcija ulaže u izgradnju i sanaciju cesta.

ključne riječi lašćinaksa cesta, koranska ulica, zagreb, asfalt, cesta, pucanje, gradska plinara zagreb
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...