Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
SAJAM NA BUNDEKU
Roditelji i mališani zabavljali se na Zelendanu
Centralni moment sajma je snimanje milenijske fotografije beba u platnenim pelenama, koju će snimiti Šime Strikoman
slika vijesti

Photo Press materijal
Članak

Autor:
Objavljeno: 17.06.2012. 10:56h

Udruga Roda na Bundeku je od 10 do 16 sati održala drugi ZELENdan, dječji eko sajam, čiji je cilj potaknuti Hrvate na ekološki način života i pružiti djeci šansu da odrastu i žive na čistom planetu. ZELENdan se održava svake dvije godine, a geslo ovogodišnjeg sajma je ''Ova lopta nije za bacanje''.

- Na ZELENdanu, dječjem eko sajmu sudjeluju brojni djeci i Zemlji prijateljski proizvođači - rekla nam je Tijana Bogdanović iz udruge Roda.

Roditelji koji su sa svojim mališanima na Bundek došli oko 11 sati mogli su postati dio glavne atrakcije sajma.

- Centralni moment sajma je snimanje milenijske fotografije beba u platnenim pelenama, koju će snimiti Šime Strikoman - dodala je Bogdanović.

Uz snimanje milenijske fotografije, tijekom ZELENdana održale su se brojne radionice i sportske aktivnosti, ali i nastupi dva dječja zbora, Kikića i Malih Sesvečana.

Roditelji i djeca mogli su razmjenjivati slikovnice, razvrstavati otpad te oslikavati platnene vrećice, koje su potom roditelji mogli i kupiti.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi zelendan, roda, tijana bogdanović, bundek
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...