Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Novi Zagreb
POMOZITE I VI
Renman humanitarkom u Travnom pomaže beskućnicima
Okidač za moju prvu humanitarku bila je djevojčica koja je u subotu popodne zvonila na vrata i tražila nešto hrane, prisjetio se Renman
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor:
Objavljeno: 27.04.2012. 15:04h

U Zagrebu je mnogo onih koje najave o poskupljenju struje i plina ne brinu, no ne na sreću, već na žalost jer oni svoj dom nemaju. Renato Đošić, poznatiji kao legendarni Renman, našao je način kako pomoći beskućnicima.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-
Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija  
- 28. travnja 2012. godine na livadi na kojoj sada stojimo održat će se druga po redu Renmanova humanitarna akcija za pomoć beskućnicima, no ovaj put uz veliku pomoć Ženske inicijative HNS-a. U vremenu od sedam ujutro do 16 sati popodne na livadi ispred Mamutice u Travnom - naglašava poznati reper.

Donirati se mogu obuća, odjeća, konzervirana hrana, brašno, ulje, sol, šećer, a svi koji odluče pomoći trebali bi doći do 16 kako bi humanitarci imali dovoljno vremena za skladištenje i odvoz robe. Osim humanitarnog, akcija ima i svoj zabavni dio.

- Na isti dan 28. travnja 2012. samo 150 metara dalje na školskom igralištu održavat će se malonogometni turnir kafića iz Travnog s početkom u 10 sati sve do velikog finala u 18.40. Ako naklon toga želite vidjeti kako za istim stolom mirno sjede i večeraju pobjednici i gubitnici, dođite u Travno, ne na posljednju nego na prvu večeru. Evo zašto u subotu morate biti tu - poziva Renman.

Ovo nije prva Renmanova humanitarka.

- Okidač za moju prvu humanitarku bila je djevojčica koja je u subotu popodne zvonila na vrata i tražila nešto hrane. To me toliko bilo spucalo na tugu da sam na fejsu napravio objavu, do utorka bilo je 400 odgovora i potvrda da će doći - istaknuo je.

S obzirom da je prva humanitarka bila uspješna unatoč temperaturi u minusu, Renman računa da će ova biti još uspješnija. Nemojte ga razočarati.

ključne riječi renato đosić renman, beskućnici, humanitarna akcija, mamutica, travno, ženska inicijativa hns-a
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...