CENTAR

Remont uspinjače oduljio

se zbog povećanja posla

DO SLJEDEĆEG TJEDNA

Tomislav Kristo / CROPIX

Očekujemo izdavanje dodatnih dozvola pa smo produljili remont umjesto da imamo dva prekida rada uspinjače, poručuju iz ZET-a

Autor:

Objavljeno: 06.05.2012. 09:56h

Iako je uspinjača trebala početi voziti 27. travnja, iz ZET-a su u petak poručili da remont traje i dalje. Kako doznajemo od glasnogovornika te podružnice Zagrebačkog holdinga Tomislava Jurića, razlog probijanja rokova je povećanje opsega poslova.

- Očekujemo izdavanje dodatnih dozvola koje su nam potrebne nakon promjene zakona pa smo produljili remont umjesto da imamo dva prekida rada uspinjače - rekao je Jurić.

Kao zamjena za uspinjaču od subote je uspostavljena izvanredna autobusna linija Trg Svete Katarine - Tomićeva koja vozi u krug s Katarininog trga, i to Jezuitskim trgom, Habdelićevom, Obatičkom, Brezovačkog, Mesničkom, Ilicom, Frankopanskom, Trgom maršala Tita, Masarykovom, Teslinom, Praškom, Trgom bana Jelačića, Ilicom Mesničkom i Matoševom.

Stajališta će se nalaziti na Katarininom trgu i u Tomićevoj, a autobus vozi svakih 30 minuta, radnim danom od 6,30 do 22,30 sati te subotom, nedjeljom i blagdanom od 9 do 22 sata.

KLJUČNI PODACI

  • DO SLJEDEĆEG TJEDNA
  • Remont uspinjače oduljio se zbog povećanja posla

Autor:

06.05.2012.

09:56h


KVARTOVI, NAJČITANIJE