Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
DO SLJEDEĆEG TJEDNA
Remont uspinjače oduljio se zbog povećanja posla
Očekujemo izdavanje dodatnih dozvola pa smo produljili remont umjesto da imamo dva prekida rada uspinjače, poručuju iz ZET-a
slika vijesti

Photo Tomislav Kristo / CROPIX
Članak

Autor:
Objavljeno: 06.05.2012. 09:56h

Iako je uspinjača trebala početi voziti 27. travnja, iz ZET-a su u petak poručili da remont traje i dalje. Kako doznajemo od glasnogovornika te podružnice Zagrebačkog holdinga Tomislava Jurića, razlog probijanja rokova je povećanje opsega poslova.

- Očekujemo izdavanje dodatnih dozvola koje su nam potrebne nakon promjene zakona pa smo produljili remont umjesto da imamo dva prekida rada uspinjače - rekao je Jurić.

Kao zamjena za uspinjaču od subote je uspostavljena izvanredna autobusna linija Trg Svete Katarine - Tomićeva koja vozi u krug s Katarininog trga, i to Jezuitskim trgom, Habdelićevom, Obatičkom, Brezovačkog, Mesničkom, Ilicom, Frankopanskom, Trgom maršala Tita, Masarykovom, Teslinom, Praškom, Trgom bana Jelačića, Ilicom Mesničkom i Matoševom.

Stajališta će se nalaziti na Katarininom trgu i u Tomićevoj, a autobus vozi svakih 30 minuta, radnim danom od 6,30 do 22,30 sati te subotom, nedjeljom i blagdanom od 9 do 22 sata.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi uspinjača, tomićevfa, katarinin trgt, autobusna linija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...