Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Črnomerec
U TIJEKU ISTRAGA
Pronađena bomba na Zagrebačkoj, promet zatvoren?
Građani javljaju kako je navodno na Zagrebačkoj cesti pronađena bomba, no policija još uvijek nema komentara jer je u tijeku istraga
slika vijesti

Photo PUZ
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 28.04.2012. 11:18h

Na području Zagrebačke ceste na Črnomercu navodno je pronađena eksplozivna naprava zbog čega je promet tom ulicom zatvoren na neodređeno vrijeme. Policija regulira promet pa preusmjerava vozila na alternativne putove. Kako se neslužbeno doznaje, navodno je riječ o sumnjivom kovčegu koji je pronađen i za kojeg se sumnja da sadrži eksplozivnu napravu.

Na naš upit policiji da nam kažu više o ovome slučaju, ističu kako su trenutno na mjestu događaja i pokušavaju utvrditi što se dogodilo, odnosno osigurati ulicu. No, više od toga nisu htjeli reći. 

- Još uvijek ne možemo ništa reći, no nije ništa strašno u pitanju - rekli su iz policije i dodali kako će sve biti riješeno te da nema potrebe da se javnost uzbunjuje. Također, dodali su da će i o ovome slučaju, kao što to i inače čine, obavijestiti javnost putem svoje internet stranice čim utvrde sve okolnosti.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi policija, bomba, zagrebačka cesta, eksplozivna naprava
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...