Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Dubrava
VGČ GORNJA DUBRAVA:
Priključci za odvodnju moraju se tražiti od ViO-a
Ukoliko su priključci skupni, možda se može dobiti popust ako se javi više građana, objasnio je Petar Tanić, predsjednik Vijeća
slika vijesti

Photo PrtScr Jabuka TV
Članak

Autor: Sarah Srdar
Objavljeno: 08.08.2012. 09:56h

Na Branovečkoj cesti na području Gornje Dubrave stanari još uvijek nisu dobili priključke za odvodnju, iako su radovi završili. Na glavni vod koji je proveden stanari još uvijek nisu priključeni.

-.-Prt Scr Jabuka TV-.-
Photo Prt Scr Jabuka TV  
- Stvar je u tome što Vijeće Gradske četvrti financira izgradnju vodoopskrbne mreže. Što se tiče priključaka, apeliram na građane neka se jave podružnica Holdinga, Vodoopskrbi i odvodnji i s njima dogovore priključke - upozorio je Petar Tanić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava.

Tako je na stanarima da se okupe i međusobno dogovore te kontaktiraju ViO na broj telefona 61 63 777. A zbog čega bi bilo isplativije naručiti više priključaka, otkrio je predsjednik Vijeća Gradske četvrti.

- Vjerujem da se, ako su i priključci skupni, može dobiti popust ukoliko se javi više građana. Siguran sam da će ih podružnica vrlo brzo priključiti na vodoopskrbnu mrežu, ali stvar je na njima, ne na nama - pojasnio je Tanić.

Sukladno odgovorima koje smo dobili u Vijeću Gradske četvrti, građane s područja Branovečke ceste pozivamo da se obrate Vodoopskrbi i odvodnji, podružnici Zagrebačkog holdinga.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

ključne riječi petar tanić, vodoopskrba i odvodnja, gornja dubrava, branovečka cesta, priključak za odvodnju, radovi
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...