Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Sesvete
OKRŠAJ U SESVETAMA
Pretukli mladića, a onda napali policajca u civilu
Policajac u civilu zatekao je grupu mladića kako tuku 22-godišnjaka, a kada je pozvao kolege na intervenciju i njega su napali
slika vijesti

Photo PUZ
Članak
Objavljeno: 07.05.2012. 14:44h

Uhićen je 26-godišnjak kojeg policija sumnjiči za više kaznenih djela, između ostalog za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, nasilničko ponašanje i sprječavanje policije u obavljanju posla.

Muškarac je, naime, s još četvoricom nepoznatih mladića u noći na subotu oko 0.20 sati u Klekovoj ulici fizički napao 22-godišnjaka. Napad je uočio policijski službenik u civilu, koji u tom trenutku nije bio u službi, te je pozvao kolege na intervenciju. Navedeni je 26-godišnjak to primijetio te je fizički, zajedno sa svojim nepoznatim prijateljem, napao policajca u civilu.

Ozlijeđenom 22-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a lakše ozlijeđenom policijskom službeniku liječnička pomoć pružena je u KB Sestara milosrdnica.

Protiv osumnjičenog je 6. svibnja podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu te je predan pritvorskom nadzorniku.

ključne riječi policijska uprava zagrebačka, sesvete, kb dubrava, općinsko državno odvjetništvo, policajac u civilu
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...