Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
RAZBOJNIK S NOŽEM
Poznajete li ovoga mladića? Traži ga policija
Iz PUZ-a mole sve građane koji znaju tko je muškarac s fotografije neka se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr
slika vijesti

Photo PUZ
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 12.06.2012. 16:12h

Znate li muškarca s fotografije? Riječ je o mlađoj osobi koju se sumnjiči da je 2. lipnja oko 14.30 sati opljačkala poslovnicu za otkup zlata u Ilici 19.

-.-PUZ-.-
Photo PUZ  
Muškarac je do plijena došao prijeteći zaposlenici poslovnice nožem, a potom je izašao i otrčao s mjesta događaja u nepoznato.

No, prije nego je otišao iz Ilice, snimile su ga nadzorne kamere podslovnice za otkup plelmentih metala, čije snimke danas policija koristi u pronalasku osumnjičene osobe.

Upravo zahvaljujući snimkama s videonadzora vidi se kako je osumnjičeni u vrijeme razbojništva bio je odjeven u traperice i crnu majicu kratkih rukava s bijelim natpisom.

Iz policijske uprave zagrebačke mole sve građane koji znaju tko je muškarac s fotografije, ili imaju nekakve druge informacije o njegovu identitetu i eventualnom kretanju, neka se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi pu zagrebačka, policija, puz, ilica, snimka nadzorne kamere, osumnjičena osoba
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...