CENTAR

Poznajete li ovoga

mladića? Traži ga policija

RAZBOJNIK S NOŽEM

PUZ

Iz PUZ-a mole sve građane koji znaju tko je muškarac s fotografije neka se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr

Autor: R.I.

Objavljeno: 12.06.2012. 16:12h

Znate li muškarca s fotografije? Riječ je o mlađoj osobi koju se sumnjiči da je 2. lipnja oko 14.30 sati opljačkala poslovnicu za otkup zlata u Ilici 19.

-.-PUZ-.-Muškarac je do plijena došao prijeteći zaposlenici poslovnice nožem, a potom je izašao i otrčao s mjesta događaja u nepoznato.

No, prije nego je otišao iz Ilice, snimile su ga nadzorne kamere podslovnice za otkup plelmentih metala, čije snimke danas policija koristi u pronalasku osumnjičene osobe.

Upravo zahvaljujući snimkama s videonadzora vidi se kako je osumnjičeni u vrijeme razbojništva bio je odjeven u traperice i crnu majicu kratkih rukava s bijelim natpisom.

Iz policijske uprave zagrebačke mole sve građane koji znaju tko je muškarac s fotografije, ili imaju nekakve druge informacije o njegovu identitetu i eventualnom kretanju, neka se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr.

KLJUČNI PODACI

  • RAZBOJNIK S NOŽEM
  • Poznajete li ovoga mladića? Traži ga policija

Autor:

R.I.

12.06.2012.

16:12h


KVARTOVI, NAJČITANIJE