TREŠNJEVKA

Postavit će se dodatna

rasvjeta u Ivanečkoj ulici

MRAČNA ULICA

Jabuka TV

S obzirom da je Plan malih komunalnih akcija za 2012. već gotov, akcija postavljanja dodatne javne rasvjete uvrstit će se tek u idući Plan

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 06.04.2012. 09:47h

Ivanečka ulica na području gradske četvrti Trešnjevka-sjever na jednom svom dijelu prilično je mračna jer tamo nedostaju barem tri stupa javne rasvjete. Od Selske ulice prema istočnom dijelu trebalo bi postaviti predmetne stupove kako građani više ne bi hodali po mraku. S obzirom da je cesta veoma uska te se nalazi u neposrednoj blizini željezničke pruge, takvu incijativu podržava i predsjednik Vijeća tamošnje gradske četvrti, Željko Sladović.

-.-Jabuka TV-.-Željko Sladović- U potpunosti se slažem s ovom inicijativom građana. Tamo sam nedavno bio na obilasku terena i svakako treba pojačati javnu rasvjetu tamo blizu pruge i gdje voze automobili. Međutim, žao mi je što prije ta inicijativa nije pokrenuta - kazao je Sladović.

Naime, Plan malih komunalnih akcija za ovu godinu već je donijet i nije moguće naknadno uvrstiti nove prijedloge i akcije. Međutim, navedeni prjedlog će svakako biti uvršten u idući Plan.

- Svakako ćemo nastojati da ta inicijativa uđe za naš plan prioriteta 2012/2013 godine, čim prije i što prije budemo mogli tu rasvjetu postaviti. Najprije moramo s nadležnim Gradskim uredom dogovoriti izradu projektno tehničke dokumentacije, a onda nije nikakav problem da to stavimo u Plan malih komunalnih akcija te da se to odradi. Ako ne ove godine, onda sigurno početkom iduće godine - zaključio je naš sugovornik.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

KLJUČNI PODACI

  • MRAČNA ULICA
  • Postavit će se dodatna rasvjeta u Ivanečkoj ulici

Autor:

Ana Kranjčić

06.04.2012.

09:47h


KVARTOVI, NAJČITANIJE