TREŠNJEVKA

Posjetite festival

i podržite humanitarnu akciju

ZADNJA STANICA PREČKO 2012.

Novinar ZG

Festival Zadnja stanica Prečko uključuje dobru zabavu uz nastupe odličnih izvođača, sudjelovanje u nagradnim igrama te humanitarnu akciju

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 14.06.2012. 10:06h

Pod krilaticom "Ljeto nam se vratilo u grad" održat će se drugi po redu Music street urban festival "Zadnja stanica Prečko". Festival će biti održan 15 i 16. lipnja na sportskom igralištu Osnovne škole Prečko, a na njemu će sudjelovati afirmirani gosti, ali i neafirmirani izvođači iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja. Aerodrom, Boa, , Metessi & Zvijezde, Adastra, Kristijan Beluhan, Renman i mnogi drugi fantastični izvođači potrudit će se ovaj festival učiniti ludim i nezaboravnim.

Osim glazbenih nastupa, posjetitelji će moći uživati i u raznim sportskom događajima. Košarkaška utakmica, američki nogomet, natjecanje u sporoj vožnji biciklima, capoiera zadjecu i odrasle, nanbudo, stolnoteniski turnir te boćarski turnir samo su neke od aktivnosti koje ćete moći vidjeti, a u nekima čak i sudjelovati uz mogućnost dobivanja prikladnih nagrada.

U sklopu ovogodišnjeg festivala provodi se humanitarna akcija čija je svrha prikupiti novčana sredstva koja će biti donirana neprofitnoj organizaciji "Zaklada Sierra". Cilj Zaklade je pomoć u liječenju kronično bolesne djece te izgradnja centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb.

Cijena ulaznica iznosi simboličnih dvadeset kuna za oba dana, a sav iznos od kupljenih ulaznica donirat će se jednom od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj "Dom daleko od doma". Riječ je o zajedničkom projektu "Zaklade Sierra" i Klaićeve bolnice.

Navratite u Prečko, zabavite se i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Više o festivalu možete saznati na web stranici: http://www.zspfest.com

KLJUČNI PODACI

  • ZADNJA STANICA PREČKO 2012.
  • Posjetite festival i podržite humanitarnu akciju

Autor:

Ana Kranjčić

14.06.2012.

10:06h


KVARTOVI, NAJČITANIJE