Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Trešnjevka
U CEKATE-U
Pogledajte fotografije za Svjetski dan plesa
Cilj izložbe kao i pokretački motiv cijelog projekta zapravo je život, ljubav i vjera u istinsko okruženje, smišljajući ljepše sutra
slika vijesti

Photo Cekate
Članak

Autor: T.M./Cekate
Objavljeno: 26.04.2012. 10:08h

Centar za kulturu Trešnjevka organizirao je izložbu fotografija 'Svjetlost u pokretu' autora Krune Mataića, Zagrepčanina koji je naklonost prema fotografiji pokazivao već od ranog djetinjstva. Mataić ozbiljnije počinje raditi nakon upoznavanja s Tatjanom Rupcich.

Kroz njezin rad i djela počinje upoznavati sebe u fotografiji na jedan drugačiji način. Kao ljubitelj života i prirode, energije i pokreta i svega što nas zapravo i čini nama, trudi se zadržati trenutak, opis je izložbe.

Cilj izložbe kao i pokretački motiv cijelog projekta zapravo je život, ljubav i vjera u istinsko okruženje, smišljajući bolji i ljepši način za svjetlije sutra. Nakon otvorenja izložbe u petak 27. travnja u 18 sati u Galeriji Modulor, već u 19 sati slijedi plesni program u dvorani Cekate-a.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi izložba, kruno mataić, svjetlost u pokretu, cekate
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...