PODSLJEME

Podsljeme će dobiti

pet spomenika braniteljima

DRAGO TOPOLOVEC:

Prt Scr Jabuka TV

Na Podsljemenu građani će se uskoro moći pokloniti svojim lokalnim herojima na čak pet lokacija u ovoj gradskoj četvrti, kazao je Topolovec

Autor: Jelena Jakšić

Objavljeno: 21.11.2012. 10:19h

U gradskoj četvrti Podsljeme postavit će se čak pet spomenika herojima, odnosno braniteljima s ovog područja, otkrio je Drago Topolovec, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsljeme, u emisiji Izabrani na Jabuci TV.

- Drago mi je što je oslobađajuća presuda hrvatskim herojima, Anti Gotovini i Mladenu Markaču, izazvala val pozitivnih inicijativa i aktivnosti. Građani će se uskoro moći pokloniti lokalnim herojima na čak pet lokacija -rekao je Topolovec te dodao kako podržava inicijativu proglašenja spomen-parka svim žrtvama Domovinskog rata u samom srcu Zagreba.

- Jako dugo smo pregovarali s obiteljima branitelja koji su svoje živote ostavili u ratu, a potječu iz gradske četvrti Podsljeme. To su naši lokalni heroji, a inicijativa postavljanja spomenika žrtvama Domovinskog rata u centru grada, svakako je pozitivna - istaknuo je Topolovec.

Ovu priliku iskoristio je te priznao kako je zadovoljan s provedbom malih komunalnih akcija za 2012. godinu u ovoj gradskoj četvrti i poručio kako je iznimno ponosan komunikacijom koju imaju članovi Vijeća sa samim građanima.

- Uvijek su dobrodošli sa svojim prijedlozima i kritikama i moram reći kako uvijek većinu problema stanara Podsljemena uspijemo riješiti - rekao je i napomenuo kako se Vijeće trudi postepeno riješavati probleme u svakom dijelu ove četvrti.

- Šestine imaju svoje probleme, Gračani svoje, ali moram reći da smo u posljednje vrijeme jako puno toga napravili. Podsljeme je imalo prije par godina velikih problema s kanalizacijskom mrežom, a danas je riječ svega o nekoliko kilometara u cijeloj četvrti koja nemaju provedenu kanalizaciju, što je veliki napredak - poručio je Topolovec.

Bandiću skidam kapu

- Ne mogu prihvatiti istupe predstavnika Vijeća gradske četvrti Brezovica koji kažu kako je zagrebački gradonačelnik zaboravio neke dijelove Zagreba, to nije istina. Postoje prioriteti i probleme imaju svi, ne može se nitko posvetiti samo jednoj četvrti - kazao je Topolovec i dodao da je Bandić prvi zagrebački gradonačelnik koji vidi dalje od centra grada.

- Bandiću skidam kapu i moram pohvaliti njegov rad te podružnice Zagrebačkih cesta - zaključio je.

Emisiju Izabrani pratite na programu Jabuke TV svakog utorka u 18.40.

KLJUČNI PODACI

  • DRAGO TOPOLOVEC:
  • Podsljeme će dobiti pet spomenika braniteljima

Autor:

Jelena Jakšić

21.11.2012.

10:19h


KVARTOVI, NAJČITANIJE