Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Podsljeme
DRAGO TOPOLOVEC:
Podsljeme će dobiti pet spomenika braniteljima
Na Podsljemenu građani će se uskoro moći pokloniti svojim lokalnim herojima na čak pet lokacija u ovoj gradskoj četvrti, kazao je Topolovec
slika vijesti
Drago Topolovec, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsljeme
Photo Prt Scr Jabuka TV
Članak

Autor: Jelena Jakšić
Objavljeno: 21.11.2012. 10:19h

U gradskoj četvrti Podsljeme postavit će se čak pet spomenika herojima, odnosno braniteljima s ovog područja, otkrio je Drago Topolovec, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsljeme, u emisiji Izabrani na Jabuci TV.

- Drago mi je što je oslobađajuća presuda hrvatskim herojima, Anti Gotovini i Mladenu Markaču, izazvala val pozitivnih inicijativa i aktivnosti. Građani će se uskoro moći pokloniti lokalnim herojima na čak pet lokacija -rekao je Topolovec te dodao kako podržava inicijativu proglašenja spomen-parka svim žrtvama Domovinskog rata u samom srcu Zagreba.

- Jako dugo smo pregovarali s obiteljima branitelja koji su svoje živote ostavili u ratu, a potječu iz gradske četvrti Podsljeme. To su naši lokalni heroji, a inicijativa postavljanja spomenika žrtvama Domovinskog rata u centru grada, svakako je pozitivna - istaknuo je Topolovec.

Ovu priliku iskoristio je te priznao kako je zadovoljan s provedbom malih komunalnih akcija za 2012. godinu u ovoj gradskoj četvrti i poručio kako je iznimno ponosan komunikacijom koju imaju članovi Vijeća sa samim građanima.

- Uvijek su dobrodošli sa svojim prijedlozima i kritikama i moram reći kako uvijek većinu problema stanara Podsljemena uspijemo riješiti - rekao je i napomenuo kako se Vijeće trudi postepeno riješavati probleme u svakom dijelu ove četvrti.

- Šestine imaju svoje probleme, Gračani svoje, ali moram reći da smo u posljednje vrijeme jako puno toga napravili. Podsljeme je imalo prije par godina velikih problema s kanalizacijskom mrežom, a danas je riječ svega o nekoliko kilometara u cijeloj četvrti koja nemaju provedenu kanalizaciju, što je veliki napredak - poručio je Topolovec.

Bandiću skidam kapu

- Ne mogu prihvatiti istupe predstavnika Vijeća gradske četvrti Brezovica koji kažu kako je zagrebački gradonačelnik zaboravio neke dijelove Zagreba, to nije istina. Postoje prioriteti i probleme imaju svi, ne može se nitko posvetiti samo jednoj četvrti - kazao je Topolovec i dodao da je Bandić prvi zagrebački gradonačelnik koji vidi dalje od centra grada.

- Bandiću skidam kapu i moram pohvaliti njegov rad te podružnice Zagrebačkih cesta - zaključio je.

Emisiju Izabrani pratite na programu Jabuke TV svakog utorka u 18.40.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi drago topolovec, podsljeme, spomenik braniteljima, ante gotovina, komunalne akcije
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...