Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
OČEKUJU SE NOVI SUKOBI
Počeli radovi na uređenju Cvjetnog
Zastupnici ističu kako za radove na Trgu Petra Preradovića ne postoje osigurana sredstva u proračunu što znači da se rade protuzakonito
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija
Članak

Autor:
Objavljeno: 14.06.2012. 10:10h

Radovi na uređenju Cvjetnog trga počeli su u srijedu popodne. Radnici Tehnike počeli su s uklanjanjem betonskih kockica kojima je ovaj trg popločen. No, zbog ovih radova očekuje se novi sukob na relaciji gradonačelnik Milan Bandić - Gradska skupština.

Naime, na prošloj sjednici prilikom izglasavanja plana programa izgradnje komunalne infrastrukture, ove radove su amandmanom maknuli zastupnici. Kako se tiradovi ne nalaze u programu, znači da za njih nisu osigurana sredstva u proračunu.

Zbog ovog poteza gradonačelnika zastupnici najavljuju slanje pritužbe Ministarstvu financija, Ministarstvu uprave, ali i građevinskoj inspekciji koja bi trebala zaustaviti radove. Neki od zastupnika ističu kako je ovaj potez samo pokušaj gradonačelnika da isprovocira sukob ne bi li odmaknuo pozornost javnosti od važnijih problema.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi milan bandić, cvjetni, tehnika, radovi,
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...