NOVI ZAGREB

Papa i Kuharić će dobiti

aveniju u Novom Zagrebu

PRODUŽETAK VATIKANSKE

Ivica Lajtner

Kako nam je rekao Marin Knezović, predsjednik Odbora za imenovanje naselja ulica i trgova ova odluka bi mogla biti donesena ove jeseni

Autor:

Objavljeno: 13.05.2012. 12:08h

Po Papi Ivanu Pavlu II. kao i kardinalu Franji Kuhariću će se imenovati avenije u Novom Zagrebu. Postupak za dodjelu javnih površina ovim istaknutim crkvenim djelatnicima počela je na prošloj sjednici skupštinskog odbora za imenovanje naselja ulica i trgova kada su njihova imena uvrštena u bazu.

Stjepan Marković-.--.-Marin Knezović iz SDP-aOvu informaciju potvrdio nam je i Marin Knezović, predsjednik Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova, koji je kazao kako će ova dva visoka crkvena dužnosnika sigurno dobiti svoje prometnice u Zagrebu.

Jedna od ključnih prometnica u Novom Zagrebu

- Mislim da smo blizu rješenja te da smo pronašli odgovarajuću lokaciju za ulice koje bi nosile njihova imena - rekao je Knezović.

Kako je rekao Knezović to će vjerojatno biti avenija koja će nastati produživanjem Vatikanske u Novom Zagrebu. Tako bi po Ivanu Pavlom II. ime trebala nositi avenija koja je produžetak Vatikanske, prolazi iznad Sloboštine. Nastavak te avenije od križanja s avenijom Vječeslava Holjevca trebala bi nositi ime kardinala Franje Kuharića. Knezović ističe kako bi postupak imenovanja tih avenija trebao biti gotov najvjerojatnije ove jeseni.

KLJUČNI PODACI

  • PRODUŽETAK VATIKANSKE
  • Papa i Kuharić će dobiti aveniju u Novom Zagrebu

Autor:

13.05.2012.

12:08h


KVARTOVI, NAJČITANIJE