CENTAR

Otkrijte svijet korupcije

na Ljetnom kinu Gradec

ZABAVA NA OTVORENOM

Neja Markicevic / CROPIX

Do kraja srpnja svi će moći uživati u besplatnim projekcijama dokumentarnih filmova, a u kolovozu nas očekuju igrani filmovi

Autor:: Tanja Molvarec

Objavljeno: 19.07.2012. 14:02h

Objavljen je program sve popularnijeg Ljetnog kina Gradec koje često posjećuju građani, ali i turistima. Pod zvjezdanim nebom, ljetne večeri su puno ugodnije ako uz dobro druđštvo i pokoje piće, posjetite Gradec, udobno se smjestite na stolac ili pak na travu i uživate u kvalitetnim predstavama. Danas 19. srpnja u 21 sati je na rasporedu film Casino Jack, igrano-dokumentarni film.

U Filmu oskarovac Alex Gibney istražuje svijet laži, pohlepe i korupcije u Washingtonu, i to kroz portret superlobista Jacka Abramoffa.

Prije toga najmlađi mogu uživati u predstavi malog lutkarskog kazališta Let. U petak 20. srpnja i subotu i nedjelju neće biti projekcija jer će se održavati Međunarodna smotra folklora. Sljedeći tjedan od 23. srpnja nas očekuju izvrsni dokumentarni filmovi pod zvjezdanim nebom, a u kolovozu će nas zabavljati strani igrani filmovi. Organizirani su i Dani španjolskog i izraelskog filma. Program svih događanja možete pogledati OVDJE.

KLJUČNI PODACI

  • ZABAVA NA OTVORENOM
  • Otkrijte svijet korupcije na Ljetnom kinu Gradec

Autor:

Tanja Molvarec

19.07.2012.

14:02h


KVARTOVI, NAJČITANIJE