Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Centar
ZABAVA NA OTVORENOM
Otkrijte svijet korupcije na Ljetnom kinu Gradec
Do kraja srpnja svi će moći uživati u besplatnim projekcijama dokumentarnih filmova, a u kolovozu nas očekuju igrani filmovi
slika vijesti

Photo Neja Markicevic / CROPIX
Članak

Autor: Tanja Molvarec
Objavljeno: 19.07.2012. 14:02h

Objavljen je program sve popularnijeg Ljetnog kina Gradec koje često posjećuju građani, ali i turistima. Pod zvjezdanim nebom, ljetne večeri su puno ugodnije ako uz dobro druđštvo i pokoje piće, posjetite Gradec, udobno se smjestite na stolac ili pak na travu i uživate u kvalitetnim predstavama. Danas 19. srpnja u 21 sati je na rasporedu film Casino Jack, igrano-dokumentarni film.

U Filmu oskarovac Alex Gibney istražuje svijet laži, pohlepe i korupcije u Washingtonu, i to kroz portret superlobista Jacka Abramoffa.

Prije toga najmlađi mogu uživati u predstavi malog lutkarskog kazališta Let. U petak 20. srpnja i subotu i nedjelju neće biti projekcija jer će se održavati Međunarodna smotra folklora. Sljedeći tjedan od 23. srpnja nas očekuju izvrsni dokumentarni filmovi pod zvjezdanim nebom, a u kolovozu će nas zabavljati strani igrani filmovi. Organizirani su i Dani španjolskog i izraelskog filma. Program svih događanja možete pogledati OVDJE.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ljetno kino gradec, gradec, kino, filmovi
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...