Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Sesvete
VANDALIZAM U SESVETAMA
Otišao na utakmicu, a dočekao ga razbijen auto
Što se točno dogodilo na parkiralištu, odnosno je li se radilo o jednom ili više počinitelja, pokazat će tek policijska istraga
slika vijesti

Photo Ivana Šimac
Članak

Autor: Ivana Šimac
Objavljeno: 22.04.2012. 15:13h

Na željezničkom kolodvoru u Sesvetama, u nedjelju oko 04.45, Zvonko Validžić ostavio je svoj bijeli
Chevrolet Aveo na parkirnom mjestu.

-.-Ivana Šimac-.-
Photo Ivana Šimac  
Cijelo jutro je obavljao svoje obaveze u Sesvetama, a zatim i pogledao utakmicu na stadionu Croatia Sesveta, kada ga je iznenadio poziv poznanika da mu je auto na parkiralištu razbijen.

Oko 11.30 sati dolazi do svoga vozila i imao je što vidjeti. Razbijen prozor s vozačeve strane, stakla svuda oko automobila, kao i na oba prednja sjedala.

Tu se provalnik nije zaustavio, vjerojatno pokušavajući izvući barem neku korist, otišao je do rezervoara na lijevoj strani vozila i pokušao razvaliti isti bez ključa kako bi došao do goriva.

Pokušaj je neslavno završio za počinitelja, jer mu šteta koju je nanio nije naposlijetku nije donijela nikakve koristi. Očevidaca na licu mjesta nije bilo.

Što se točno dogodilo na parkiralištu, odnosno je li se radilo o jednom ili više počinitelja koji su razbili Validžićev auto, pokazat će tek policijska istraga koja je u tijeku.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi Chevrolet Aveo, sesvete, vandalizam, auto, croatia sesvete, zvonko validžić, policija
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...