SESVETE

Otišao na utakmicu,

a dočekao ga razbijen auto

VANDALIZAM U SESVETAMA

Ivana Šimac

Što se točno dogodilo na parkiralištu, odnosno je li se radilo o jednom ili više počinitelja, pokazat će tek policijska istraga

Autor: Ivana Šimac

Objavljeno: 22.04.2012. 15:13h

Na željezničkom kolodvoru u Sesvetama, u nedjelju oko 04.45, Zvonko Validžić ostavio je svoj bijeli
Chevrolet Aveo na parkirnom mjestu.

-.-Ivana Šimac-.-Cijelo jutro je obavljao svoje obaveze u Sesvetama, a zatim i pogledao utakmicu na stadionu Croatia Sesveta, kada ga je iznenadio poziv poznanika da mu je auto na parkiralištu razbijen.

Oko 11.30 sati dolazi do svoga vozila i imao je što vidjeti. Razbijen prozor s vozačeve strane, stakla svuda oko automobila, kao i na oba prednja sjedala.

Tu se provalnik nije zaustavio, vjerojatno pokušavajući izvući barem neku korist, otišao je do rezervoara na lijevoj strani vozila i pokušao razvaliti isti bez ključa kako bi došao do goriva.

Pokušaj je neslavno završio za počinitelja, jer mu šteta koju je nanio nije naposlijetku nije donijela nikakve koristi. Očevidaca na licu mjesta nije bilo.

Što se točno dogodilo na parkiralištu, odnosno je li se radilo o jednom ili više počinitelja koji su razbili Validžićev auto, pokazat će tek policijska istraga koja je u tijeku.

KLJUČNI PODACI

  • VANDALIZAM U SESVETAMA
  • Otišao na utakmicu, a dočekao ga razbijen auto

Autor:

Ivana Šimac

22.04.2012.

15:13h


KVARTOVI, NAJČITANIJE