PODSUSED

NK Vrapče uredit će

travnjak pomoćnog igrališta

NK VRAPČE

Zvonimira Ivanišević / Zagrebancija.com

Osim ulaganja u dječja igrališta, Vijeće četvrti Podsused-Vrapče uložit će sredstva u uređivanje pomoćnog nogometnog igrališta NK Vrapče

Autor: Ana Kranjčić

Objavljeno: 04.05.2012. 09:59h

Vijeće gradske četvrti Podsused-Vrapče ove će godine ulagati financijska sredstva u uređivanje dječjih igrališta i zelenih površina. Postavit će se antistresne podloge te nove dječje sprave u nekim parkovima na području Gajnica.

-.-javno.com-.-- Što se tiče dječjih igrališta i zelenih površina, ove godine imamo manje akcija koje se odnose na dječja igrališta i zelene površine iz razloga što smo planirali izgradnju novog dječjeg vrtića u Podsusedu, pa nam ostaje manje sredstava, ali svejedno ćemo nadopuniti sa spravama i izmjeniti dotrajale i postaviti nove dječje sprave te antistresne podloge u parku u Crnojezerskoj ulici. Napravit ćemo opločenje parka i postavljanje antistresnih podloga, prvu fazu radova u Gajnicama, park uz tržnicu Gajnice - najavila je Andreja Kralj, predsjednica Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče.

Osim ulaganja u dječja igrališta, Vijeće će jedan dio sredstava iskoristiti za sanaciju drenaže i travnjaka pomoćnog igrališta nogometnog kluba Vrapče.

- To je jedna velika investicija koju ćemo također morati napraviti fazno s obzirom na nedostatak financijskih sredstava i s obzirom na to da nam tamo treniraju djeca te da voda zna biti oko 20-30 centimetara. Iznimno je važno da se napravi ta sanacija drenaže i da se taj travnjak uredi kako bi nam klinci imali gdje trenirati nogomet - zaključila je Kralj.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

KLJUČNI PODACI

  • NK VRAPČE
  • NK Vrapče uredit će travnjak pomoćnog igrališta

Autor:

Ana Kranjčić

04.05.2012.

09:59h


KVARTOVI, NAJČITANIJE