Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Podsused
NK VRAPČE
NK Vrapče uredit će travnjak pomoćnog igrališta
Osim ulaganja u dječja igrališta, Vijeće četvrti Podsused-Vrapče uložit će sredstva u uređivanje pomoćnog nogometnog igrališta NK Vrapče
slika vijesti

Photo Zvonimira Ivanišević / Zagrebancija.com
Članak

Autor: Ana Kranjčić
Objavljeno: 04.05.2012. 09:59h

Vijeće gradske četvrti Podsused-Vrapče ove će godine ulagati financijska sredstva u uređivanje dječjih igrališta i zelenih površina. Postavit će se antistresne podloge te nove dječje sprave u nekim parkovima na području Gajnica.

-.-javno.com-.-
Photo javno.com  
- Što se tiče dječjih igrališta i zelenih površina, ove godine imamo manje akcija koje se odnose na dječja igrališta i zelene površine iz razloga što smo planirali izgradnju novog dječjeg vrtića u Podsusedu, pa nam ostaje manje sredstava, ali svejedno ćemo nadopuniti sa spravama i izmjeniti dotrajale i postaviti nove dječje sprave te antistresne podloge u parku u Crnojezerskoj ulici. Napravit ćemo opločenje parka i postavljanje antistresnih podloga, prvu fazu radova u Gajnicama, park uz tržnicu Gajnice - najavila je Andreja Kralj, predsjednica Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče.

Osim ulaganja u dječja igrališta, Vijeće će jedan dio sredstava iskoristiti za sanaciju drenaže i travnjaka pomoćnog igrališta nogometnog kluba Vrapče.

- To je jedna velika investicija koju ćemo također morati napraviti fazno s obzirom na nedostatak financijskih sredstava i s obzirom na to da nam tamo treniraju djeca te da voda zna biti oko 20-30 centimetara. Iznimno je važno da se napravi ta sanacija drenaže i da se taj travnjak uredi kako bi nam klinci imali gdje trenirati nogomet - zaključila je Kralj.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.

ključne riječi podsused vrapče, dječje igralište, nogometno igralište, drenaža, dječje sprave, zagrebancija, jabuka tv
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...