CENTAR

Na Branimircu

otvorena 'domaća tržnica'

Z BREGA NA PLAC

Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija

Branimirac od 1. lipnja u svojoj ponudi ima i domaću tržnicu. Na tržnici će biti ponuđeni proizvodi iz domaće proizvodnje

Autor: Dunja Maričić

Objavljeno: 01.06.2012. 13:23h

Proizvodi domaće i svježe seoske proizvodnje odsad će se moći kupovati na ''domaćoj tržnici'' u sklopu popularnog Branimirca. Ideja s motom ''Z brega na plac, s placa na stol'', želja je Tržnice Zagreb da sugrađanima ponudi prirodno uzgojene i zdrave proizvode.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-- Proveli smo istraživanje u kojem smo došli do zaključka kako kupci sve više preferiraju prirodnu proizvodnju te da je trend zdrave hrane u porastu. Sukladno s tim podacima, odlučili smo se na ovaj projekt – izjavio je Alen Lochert, rukovoditelj Službe općih poslova Tržnice Zagreb.

Proizvođači prirodnih proizvoda u svom asortimanu imaju raznoliku ponudu. Jagode, brokula, prirodno proizvedeni sokovi i med, samo su neki od artikala koje su zainteresirani kupci mogli odnijeti "s placa na stol".

Prodavačica svježih sokova, Danijela Stojan, ističe kako je zasigurno bolje popiti sok iz prirodnog uzgoja, nego onaj kupljen u supermarketu. S njom se složila i gospođa Jadranka, koja smo zatekli u kupnji za svoju obitelj.

- Definitivno mi je draže platiti više, a da znam da je kvalitetno. I moj unuk, iako je još dijete, stvara zdrave navike i preferira ovakvu hranu. Jako mi je drago zbog toga - napomenula je.

''Domaća tržnica'' na Branimircu radit će svaki dan tijekom redovnog radnog vremena, a planira se i širenje ovog projekta i na druge zagrebačke lokacije.

KLJUČNI PODACI

  • Z BREGA NA PLAC
  • Na Branimircu otvorena 'domaća tržnica'

Autor:

Dunja Maričić

01.06.2012.

13:23h


KVARTOVI, NAJČITANIJE