Trenutna pozicija: Naslovnica>Kvartovi>Črnomerec
ČEKA SE IZVJEŠĆE
Most u Kustošijanskoj još nije siguran za prelazak
Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama mole građane da zbog vlastite sigurnosti ne prelaze most i da naročito pripaze na djecu
slika vijesti

Photo Ured za upravljanje u hitnim situacijama
Članak

Autor: R.I.
Objavljeno: 23.04.2012. 13:40h

U 12.35 sati završena je intervencija na drvenom mostu na adresi Kustošijanska 31 na kojem je jutros oko 8 sati izbio požar. Podsjetimo, požar su gasila dvoja vatrogasna kola s devet vatrogasaca.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama odmah je, nakon što je požar ugašen, pozvao građevinske inspektore na teren.

Oni su, kako smo već naveli, u Kustošijansku 31 došli oko podneva sati. Mjesto požara je još uvijek ograđeno trakom vatrogasaca, a tako će biti sve dok se ne završi provjera sigurnosti mosta.

- Ured za upravljanje u hitnim situacijama očekuje zapisnik inspektora s terena za koji se nadamo da će biti što skorije sastavljen. Do primitka zapisnika, mjesto na kojemu je bio požar na mostu je privremeno ograđeno trakom vatrogasaca. Molimo građane da zbog vlastite sigurnosti ne prelaze most, a naročito da pripaze na djecu koja znaju prelaziti most i igrati se na njemu - izvijestili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci:
FACEBOOK KOMENTARI
ključne riječi ured za upravljaje hitnim situacijama, kustošijanska, most, vatrogasci, požar
Imate zanimljivu priču, fotografiju, video? Tišti Vas neki problem ili mislite da bi bilo nešto zanimljivo za objaviti? Ispunite formular za kontakt, ostavite podatke i naši novinari kontaktirat će Vas u najbržem roku...